Powered By Blogger

lördag 23 april 2011

Dagens – en får MVG på torra land



















Japp, som synes så slapp ni undan att behöva haka med på dagens båttur för att få se min stass of today denna lördag. För det blev istället bilder under en av våra vovvenader.
Däremot fick jag värsta idiotidén under timmarna på sjön, jag skyller på att jag var gravt uttråkad, så jag sprang runt och smygtog en massa bilder på människor jag passerade. Jag måste bena upp lite i det spannet av tokmånga foton men sedan kommer ett antal av dem att ramla in här. Och någonslags förklaring till tanken bakom att jag tog dem. Innan dagen är över hoppas jag.

Till dess måste jag bara få göra en liten kommentar om Shivers blouse, indigo som jag invigde idag; vilken helt underbar liten sak! Helt perfekt om man vill dölja dallerarmar och annat fetmaskit utan att behöva klä på sig till förbannelse. Tyget i Shiversen känns liksom inte, den bara hakar på och liksom blir ett med huden. Lätt ett MVG alltså. Och med det sagt tackar jag för mig för nu! Kram!

5 kommentarer:

  1. Håller med om Shiversen (det var inte den jag hade i går, hade en gammal jeanstunika), vill ha en i powder med! Ni har fantastiskt fina kissar förresten:) Ha en bra kväll, glad påsk, kram och hela faderuttan! KRAM

    SvaraRadera
  2. Jättefin dagens, vårig och skön.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefint hela alltet! Varför har jag inte "sett" denna blus förut? Kramar

    SvaraRadera
  4. Ursnyggt!!!!/Cissi

    SvaraRadera
  5. Tack, massa kramar och Glad Påsk fina ni!!!

    SvaraRadera