Powered By Blogger

söndag 3 april 2011

Dagens stass och dagens familj...

... ute på vovvenad i det stentråkiga gråvädret. Maken med sin senaste tatuering väl synlig, hans hund Freja med sin sprillans nyaste regnjacka i rosa och jag och min vovve Ajax i våra gamla och välanvända paltor/ koppel och halsband.




































Ett klart och tydligt bevis på vem som har de största spenderarbyxorna i det här hushållet... :o). Och roligare än så här blir det inte just nu, för jag ska pipa iväg till matbutiken innan de stänger. Men jag återkommer med vinnarna i min pocketboksutlottning. Troligen lite senare än vad jag hade tänkt från början eftersom jag hade glömt att vi inte har mat hemma... Tjolahopp. See you. Kram!

6 kommentarer:

  1. Snyggt vovvehalsband har lilla Ajax, snygg stass har du också, älskar min wigwam och makens tauering var ju skitfräck! för att inte tala om den rosa regnjackan :-o!! Är en positiv slashas idag ;)Kram

    SvaraRadera
  2. Fina är ni allihopa! Men tatuera sig i nyllet måste ju göra helvetiskt ont!! Fina bilder från Christiania tidigare:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Fan, han börjar ju se ut som Kat von D! :-))) Tjing o kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Vad det ser ruggigt ut hos er; här var det +14 fast det var mulet och pinupjeansjackan fick komma ut. Klä på dem med textilpenna är bannlyst av sambon... =)

    Fin tatuering, men jag säger som Linda - aj aj.

    SvaraRadera
  5. FY fan vad hysteriskt coolt ! Skulle precis skriva : Att han VÅGAR... men så kollade jag på bilden igen.... haha, HAN vågar väl allt ! Hehe
    Underbara bilder på la familia ! ♥

    SvaraRadera
  6. Thank you for nice kommentarer! :o) När det gäller mr Makes nya tatuering så gjorde det tydligen inte så ont, i alla fall inte så ont som han hade väntat sig... Men jag tror jag hoppar att testa om han har rätt eller fel... ;o) KRAMAR!

    SvaraRadera