Powered By Blogger

tisdag 12 april 2011

Posten hör bön...

... ja det kanske är en sanning exakt lika stor som den att det var Abba som förde in satanismen i musiken (sagt av den underbara tokan Katerina i Big Brother) men just nu tror jag på den oavsett vilken sanningshalten än må vara...


... för jag hann knappt mer än att göra inlägget om de försvunna paketen förrän jag hade ett sms i mobilen om att The Wrap is funnen och befinner sig hos de supergulliga människorna som tjänstgör som ”mitt” postombud.
Och. Som om inte det skulle vara nog så droppade det samtidigt in ett mail som avslöjade att vovve kommer att få sin regnjacka, den supersnälla Tradera-säljaren skickar en ny.
Joråsåatt, gör ett bittert surkärringinlägg och vips så löser sig allt... ;o) Nja, inte riktigt, två Mollysar till en trevlig köpare är ju fortfarande på rymmen, men nu hyser jag ändå lite hopp om att det paketet också ska komma till rätta... hur naivt det än kan kännas eftersom det har varit på vift i två veckor... :o(

Nu ska jag kasta mig över dagens fotoutmaning. Hade tänkt att jag skulle ta bilder på min barndomspryl, som är två stycken, utomhus i solen med fin bakgrund. Men det satte regnet stopp för så det får bli trista innebilder. Som jag återkommer med om en stund. Var rädda om er själva och varandra! Kram!

7 kommentarer:

  1. Så skönt att de två kom till rätta ialla fall!
    Jag hakar också på fotoutmaningen om än lite i senaste laget :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att det löste sig :) Jag har ju haft motsatt problem, fick en klänning för mycket!! Men har mejlat DF nu så det löser sig säkert det också :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh det är kanske så man skall göra?

    Vad skönt att det löst sig!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Skönt att det kom tillrätta. Det där med Abba och satanismen var jättekul sagt. :-)

    kramar!

    SvaraRadera
  5. Nadia: kul att du hakar på utmaningen, jag skriver med dig på länklistan. Och tittar in hos dig lite senare. Kram!

    Odd me: haha... ja det kan tydligen gå åt båda hållen.. :o) Har knappt hunnit in på bloggar de senaste dagarna, ska ta igen lite senare idag tänkte jag, så då hälsar jag på hos dig. Kram!

    Bina: ja tydligen! Jag blev lite snopen minst sagt när det funkade men det är ju bara att köra på den om fler paket skulle få för sig att valsa vilse i framtiden... ;o) Kram!

    Lingon: ja man får höra många roliga saker i Big Brother, så kollar du inte redan på det så är mitt tips; do it! :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hei Josanne! The Wrappen som du når har fått...hadde du bestilt den fra Deepfling? Jeg har bestilt den "multiklenningen", som jeg synes var VELDIG dyr og den har ennå ikke kommet frem. Deepfling skriver at de har sendt den 7.april. Jeg fikk et "shippingbekreftelse" men ingen kode som jeg kan bruke i posten. Begynner å bli veldig bekymret:(. Har ikke råd å miste mange tusen kroner for ingenting! Deepfling har ikke svart på mine mail angående dette.
    Takk for en koselig blogg og ha en fin vår videre. Og jeg skulle bli veldig glad hvis du har tid å svare:)

    SvaraRadera
  7. Milli: jag har svarat i din blogg. Kram!

    SvaraRadera