Powered By Blogger

onsdag 13 april 2011

Fotoutmaning – Dag 4: vuxenpoäng

Dagens uppgift: Detta ger mig vuxenpoäng satte lite griller i skallen. För jag har ju liksom missat att plocka en hel hop av de där poängen. Jag har ingen villa, ingen bil, inget jobb och inga barn. Jag älskar att åka på musikfestivaler, föredrar fylleslag framför parmiddagar och mina hemmafrukvaliteter är så urusla att de till och med skulle bli underkända i en knarkarkvart.
Fast å andra sidan så är jag ju gift, har vovve och egen tvättmaskin och åker på chartersemestrar. Men det som nog inbringar allra flest vuxenpoäng i mitt liv är:



















Att vi har ett bankfack! Det känns ju som både en hel hög med poäng och ett par guldstjärnor i vuxensfären. Sedan kanske det inte direkt kändes så där väldans myndigt att be om att få bli insläppt där bara för att smyga runt och ta bloggbilder. Fast det är ju en helt annan historia... :o)
Ha en najs dag och glöm inte att vara rädda om er själva och varandra. Kram!

10 kommentarer:

  1. Japp - ett riktigt vuxenpoäng! Vi har ett kassaskåp i garedroben. Men det är inte svårare än att man sonika kan bära ut det om man nu skulle vilja in i det ostört... Så det gör i sig ingen skillnad, dessutom är det tomt...ha ha.
    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Ja JÄKLAR ! DET kallar jag VUXET !
    Men FY fan för att bli tagen på bar gärning med fotandet därinne haha. DET hade blit värsta minus på vuxenstadiet ;-)

    SvaraRadera
  3. Hahaha - inte för att ni har bankfack men jag kan tänka mig hur mysko det kändes att fota där :))Ska slänga ut mitt inlägg nu....
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Ja det är vuxet =)
    Sambon har ett han också så jag snyltar lite på hans poäng och lägger mitt jox där.

    SvaraRadera
  5. HA HA HA - nu skrattar jag högt! 1000 poäng för själva facket, men tror det blir avdrag för allihop med tanke på att du gick dit för att ta kort till bloggen :-) Du är för härlig!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Haaaa-haaa! Snarare pensionärs-poäng :) Har du dina finaste Mollysar där?! Kram!

    SvaraRadera
  7. Shit, det var verkligen vuxenpoäng.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hehe det där var en 10 poängare :-D

    SvaraRadera
  9. Haha... tack för era kommentarer, kul att ni håller med mig i vuxenfrågan här... för egentligen är bankfack övermoget i mina ögon... ;o) Även om vi har det av en ytterst barnslig anledning... vi har det som vårt ”sparkonto” eftersom vi inte vill ha vanligt sparkonto där kreti och pleti, eller i alla fall banken har koll på hur mycket pengar vi har... :o) Kramkram!

    SvaraRadera