Powered By Blogger

fredag 15 april 2011

På väg hem & nästa fotouppdrag

Då är jag, Taradiddle som jag är gravt förälskad i, landets garanterat skitigaste Primeboots och de nyköpta tulpanerna på väg hem per tåg igen. Lite dåligt av mig bara att inte köpa blommor som matchar Mollysarna men det får väl gå ändå...


Tänkte att ni kanske vill ha ämnet för morgondagens fotoutmaning så det kommer här: Detta samlar jag på, medvetet eller omedvetet... Ja det lär nog vara en del, bortglömda objekt, i mitt fall när jag börjar gå igenom mina skåp och lådor... See you senare om ni har lust. Önskar er en riktigt fin kväll! Kärlek & respekt!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Visste väl att den skulle få komma ut på äventyr direkt när den hamnade hos dig!
    Vad roligt att den passade!
    Fortsatt trevlig helg!
    Kram Kram ½:an

    SvaraRadera
  2. Så bra att jag är på väg hem till Sverige och mina samlingar! Om nu inte kudd-helvetet kan räknas imorgon igen ;-)
    God helg till dig och Taradiddeln!

    SvaraRadera
  3. Kul du invigit din efterlängtade juvel!! Hoppas dagen varit mysig tillsammans Lingonet i staden!
    Ha en skön kväll!
    KRAM
    (Rufsa har nu ikväll äntligen börjat våga ligga ner, snarkar högt brevid mig. Stackarn har ju inte sovit på två dygn..)

    SvaraRadera
  4. Halvan: ja såååå himla glad jag blev att den passade. Jag har ju en i royal också och den är lite trång över bystpartiet, eftersom någon visst har gått upp i vikt... så den vågar jag inte använda igen förrän jag har jagat bort ett gäng fettceller. Men den grå är faktiskt lite större så den satt perfekt! Så sjukt glad jag är för den, tack tack, massa mycket tack för att jag fick köpa den av dig!!! Har du förresten sett att jag har mailat dig om resmålet? Trevlig helg till dig också! Kram!

    Oslotigern: haha... kudd-helvetet funkar ju helt klart om du inte skulle hitta eller hinna. Jag gillade din kuddsamling och jag har faktiskt tagit en kuddbild idag som jag kommer att dedikera till dig här trots att den inte blev speciellt bra egentligen (sitter och går igenom bilderna jag tog idag nu). Ha en fin helg du också! Kram!

    Annelie: vad skönt att höra att det går framåt för lilla Rufsa, jag tänker på er hela tiden. Har inte hunnit maila dig idag... :o( men imorgon! Sköt om er nu hela familjen! Massa kram!

    SvaraRadera
  5. Det ska bli kul att rota runt och se allt man samlar på:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hilde: ja eller hur? Man lär säkert hitta en hel del bortglömt... på gott och på ont... ;o) Ha en fin kväll söta! Kram!

    SvaraRadera