Powered By Blogger

söndag 10 april 2011

Efterlysning - av ett helt nytt slag

Efterlysningarna som brukar hamna här är ju direkt relaterade till olika Mollysar. Men inte den här, för denna gången efterlyser jag en ny ”plasthantel” till Ajax:


Det ska vara en exakt likadan som den på bilden. Hennes är nämligen söndrig till den grad att den lär kollapsa totalt vilken dag som helst. Jag har letat som en galning men inte hittat någon själv. Istället har jag köpt en hel hop av andra hantlar till henne men de skiter hon fullständigt i. Det ska vara en sådan här eller ingen liksom... Så därför börjar hennes matte = jag, att bli mer än lovligt desperat... hantel-apportering är nämligen det roligaste min vovve vet. Så. Är det någon som vet var jag kan få tag på en så blir jag er evigt tacksamma!

Dags för ännu en vovvenad i solskenet. Vi ses senare om ni har lust. Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag ska kolla i veckan när jag handlar kattmat i djuraffären, hon har stort urval. Ska det vara samma färg med?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ingen hantel men dock denna ;)

    http://www.tradera.com/--ODD-MOLLY-TARADIDDLE-GREY-3-2---auktion_301743_131287308

    SvaraRadera
  3. Lovar också att kolla nästa gång jag är på djuraffären. De har också ett stort utbud på leksaker!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hilde: det hade varit superdupersnällt om du vill titta ifall du ändå ska dit! Min hund är helt sjuk när det gäller färger för hon tycker bara om röda saker, och så sägs det att hundar är färgblinda, så röd är ju topp 1 men skulle den bara finnas i någon annan färg så får jag väl färga den om hon inte tycker om den... :o) Kram!

    Helen: joråsåatt... led gärna en fattig gammal tant i fördärvet... ;o) Har mailat dig. Kram!

    Odd me: tack vännen. Kram!

    Nena: tusen tack snälla. Vet inte hur det är med din lilla fyrbenta sötnos men mina tar liksom inte riktigt vad det får utan bara det de själva vill ha... :o) Kram!

    SvaraRadera