Powered By Blogger

måndag 4 april 2011

Skitsur hund med bindgalen matte



















Precis så där topptrimmat bindgalen såg jag ut, och exakt så förargat skitsur såg Ajax hund ut när vi var ute på vår postbilsjakt i förmiddags... Eftersom jag var tvungen att fixa med en del annat och mr Make ändå skulle till Företagsposten idag så tog han på sig att prata lite vett, etikett och den extrema viktigheten i att Mollyleveranser INTE behandlas på detta nonchalanta och vedervärdiga sätt från deras sida... ;o)
Så jag rapporterar vidare i ämnet när han kommer hem ikväll. Jag måste iväg en sväng igen nu så kommentarsvarande får vänta ett tag till, så ni vet... Kärlek!

5 kommentarer:

  1. Förlåt mej för att jag tar mej friheten att fnittra till av era foton..fniss..du å vovven är för goa:)kram kram kram:)

    SvaraRadera
  2. Du är så skön! Hoppas VERKLIGEN att de tar mr.make på allvar nu!

    *KRAMAS*

    SvaraRadera
  3. Brukar också skicka såntdär på Mr Fästman för han är mycket bättre på att övertyga folk; speciellt kvinnliga sådana ;)

    SvaraRadera
  4. Haha!!! Förlåt att jag skrattar men det låter så himla roligt: Rycker en hund, och glömmer den andra, kastar mig in i hissen och ut.
    Du skriver så skönt och med en underbar självdistans! Kärlek till dig för det! Från Marie i grannbyn :o)

    SvaraRadera
  5. Too di Loo: haha... det var ju just det som var meningen... att ni skulle fnissa över den galna tantens dåraktiga beteende... ;o) Miss you! Next week??? Kram!

    Bina: ja folk brukar faktiskt göra det... troligast för att de tror att han tillhör HA och inte vågar annat... haha... Han kan till och med gå in i matbutiker med sin hund utan att någon säger ett knyst, mig kastar de ut direkt... :o) Kram!

    Helen: haha... förstår dig till punkt och pricka... bad partner, good partner liksom... och visst är det ganska skönt att vara den snälla som slipper själv... ;o) Kram!

    Marie: haha... glöm förlåt, det var meningen att man skulle få skratta och visst är det helt galet att jag glömde en hund hemma. Sedan att hon låg och sov hos mr Make medan ”min” vovve var med mig och ville haka på kanske förklarar lite... lite... ;o) Kram!

    SvaraRadera