Powered By Blogger

torsdag 28 april 2011

Ska vi dra ihop en ny fotoutmaning?

Jag var helt inne på att jag skulle sätta ihop listor över hur alla tolkade de olika uppdragen i fotoutmaningen som vi ju var ganska många som hakade på för någon vecka sedan.
blev inget med det eftersom jag insåg ganska snabbt att det skulle sno alldeles för mycket tid. Sorry för det om ni har suttit och hoppat i väntan på dessa redovisningar... :o( Men eftersom vi var ett gäng som gillade det där med fotouppdragen så fick jag precis en idé: Ska vi dra ihop en ny fotoutmaning?


Eftersom jag inte har någon på lut så är min tanke i så fall så här; att alla som känner för att vara med hittar på en eller flera utmaningar som ni mailar till mig på oddjosanne@gmail.com. Jag skriver ner dem på lappar, lägger i en skål och drar en om dagen i en vecka, eller hur länge ni tycker blir lagom... Och så gör jag som sist, lägger ut uppdragen för kommande dag här i bloggen. Vad tycker ni om det? Någon som känner för att haka på? Och om det är någon som har en bättre idé på hur vi skulle kunna göra så får ni gärna hojta...
Önskar er alla en riktigt bra torsdag. Var rädda om er därute. Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Ja, det låter som en super idé. Det var många som saknade dina fotoutmaningar när den förra tog slut. Jag mailar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Yes, I'm in. Funderar ut några och mailar dig ikväll :-) Gud vad kul...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Jag hakar gärna på den här gången :) Ska fundera lite. Jättekul! Kram

    SvaraRadera
  4. Absolut med! Dety var så roligt sist och jag orkar just nu inte blogga om konsumering efter ett tråkigt mail från anonym läsare...
    Ska också fundera och mailar dig senare!

    Ha en fin dag,
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag är gärna med också - mail kommer!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag vill gärna vara med igen, tänkte på det senast i morse att jag borde ta tag i en ny runda! Ta kontakt om du vill ha hjälp! Är på långresa från 6:e maj, så får se om jag får med mig allt, men gör ett försök. Ska maila några förslag.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Vad kul!!! då kör vi! Jag gör ett nytt inlägg om vår nya fotoutmaning imorgon.
    Och då skriver jag även hos er Lindiloo och Oslotigern med tanke på era kommentarer. Min dator strular nämligen fett nu så jag stänger snart ner den för kvällen... :o( Kram!

    SvaraRadera
  8. Missade detta igår ;-) Jag är med!! Ska fundera sen kommer mail.
    Kramar

    SvaraRadera