Powered By Blogger

söndag 24 april 2011

Operation tofsar är äntligen utförd

Jag har dragit mig för det, skjutit upp och inte låtsas om. Idag fick egenilskan övertaget och jag bestämde mig att nu tusan skulle Avalonen få sina nya tofsar. Så sagt och faktiskt gjort, med hjälp av den betydligt händigare mr Make... Voila:


Längre och fetare än de förra, har man storhetsvansinne så har man... Och är de hemknåpade så kan det ju få synas... :o) Vilket egentligen mer handlar om min nollbefintliga kunskap inom handarbetsområdet än om ett medvetet val, men det behöver man ju inte erkänna eller ens låtsas om...

Efter att ha slappat framför tv´n hela förmiddagen så säger samvetet att det har blivit dags att pallra sig ut i solskenet. Så nu blir det picknick i någon park med vovvarna. Hoppas ni har en superbra dag! See you sen igen om ni vill! Kram!

8 kommentarer:

  1. Jag behöver göra nya till min också så jag undrar vad det är för garn du har använt, var du har köpt det och vad det kostade?
    Tack för svar! Lillian

    SvaraRadera
  2. Very well done indeed - now it's like new, if not better!

    Kram!

    Mxx

    SvaraRadera
  3. Men gosh så snygga tofsarna blev - ser väldigt proffsigt ut!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lillian: garnet heter Brilliant, det finns en bild av nystanet och tagen här: http://oddjosanne.blogspot.com/2011/04/dags-for-projekt-gora-tassels.html Jag köpte det i en lokal garnbutik och det kostade 30:-. Hoppas du hittar det. Kram!

    Little Miss Norway: not so well done som det kanske ser ut eftersom jag gömde skavankerna... :o) men bättre än inga tofsar alls tycker jag... ;o) Kram!

    Nadia: haha... vad bra att jag lyckades dölja skavankerna på baksidan av tofsarna då... ;o) Kram!

    Odd me: tack vännen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Najs :-) Gjorde du efter min beskrivning? Kram! /Sanna

    SvaraRadera
  6. Naimiez. yes I did och glömde ge dig cred och tack för det här... sorry... :o( men Tusen Tack för hjälpen! Kram!

    SvaraRadera
  7. Inga problem :-) Jag ville bara veta att det bar rätt som jag sa och att det gick bra :-) Gjorde inte min ena som var trasig så men såg att det var så den var gjord efter jag använt hjärnan och efter jag satt saxen i :-( men det blev bra ändå :-)

    Kram!

    SvaraRadera