Powered By Blogger

lördag 2 april 2011

Scener och syner i Köpenhamn

Inte helt smart att somna när man ska fixa bilder. För det blir inte så många bilder fixade då. Men nu är jag vaken igen... nja, yrvaken i alla fall. Så här kommer de utlovade scenerna och synerna jag stötte på i Köpenhamn igår.



















Familjen Helt normal på väg mot storbyen by tåg

Kaos möter skönhet, en stor del av charmen i en stor stad


Störst kamera vinner

I Mollybutiken som strax därpå blev invaderad av ett gäng engelska damer som blev helt till sig när de hittade den, och genast började rycka i bland annat en kappa i skylten som de ansåg var helt amazing... ;o)

Inte så snyggt och riktigt coolt... jag pratar haremsbyxor i guld och sedan flummigaste bänken helt i min smak, även utan en mr Make på den...

Det var inte bara jag som shoppade loss i Mollybutiken, me Make slog till på dessa solbrillor som han spanat på ett tag, till sin samling av Prada, Gucci...

Lite sådant som mina ögon faller på, i stort och smått





















Bo som bo? Och där var vi nästan framme vid Christiania...

... fast de bilderna håller jag på till imorgon. Av den enkla anledningen att Blogger strular fett och inte verkar vara så sugen på att släppa in fler foton här just nu... Och för att ni säkert ändå är trötta på mitt okynnesfotograferande... för idag i alla fall... :o) Så tack och hej för mig, god natt och kram på er vänner!

5 kommentarer:

  1. Grymma bilder! Underbara personligheter! kram på er.

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Ha det bra! / Kram

    SvaraRadera
  3. Tacktack brudar! Om inget annat så är det superkul att bara knäppa hej vilt utan eftertanke och sedan se vad det egentligen blev... :o) Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Hej! Du glömmer väl inte att visa dina Christianiabilder? Jag är jättenyfiken för jag har aldrig varit där. Kram från Rebecka, en trogen läsare!

    SvaraRadera
  5. Rebecka: nädå, jag har inte glömt, de är faktiskt på gång nu. Tar en bra stund att få in en massa bilder i min blogg bara... men snart snart hoppas jag. Kram!

    SvaraRadera