Powered By Blogger

lördag 2 april 2011

Till dess sticker jag emellan med en dagens

Så var lite hemmasysslor avklarade, vovvar grundligt rastade och mr Make avlevererad för färd till Köpenhamn. Japp, idag igen. Och anledningen är densamma som fick oss att hamna där igår från första början också. Copenhagen Ink Festival, den första tatueringsmässan i den danske storbyen någonsin.
Fast eftersom sådana tillställningar är hans grej, hans vänner som han inte träffar så ofta så får han leka där ensam, både igårkväll och nu. Själv ska jag istället sätta mig och bena upp i alla bilder som jag tog under gårdagen. Så att jag får ut dem här under kvällen. Till dess sticker jag emellan med en dagens.


Hoppas ni får en riktigt bra lördagkväll. Var rädda om er vänner. Kram så länge!

6 kommentarer:

  1. Oj vilka fina! Jag kan ju inga namn och sånt... Vad heter tunikan och fina scarfen?
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  2. Åh, vad skönt. Då får du lite egen tid.
    Kappan var ju superfin på dig. Säger bara slurp! Blir snyggt till dina ljusa Primeboots. Jag myser med ditt ex idag ;) Blir du avis, haa-haa! Se mail.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åhh rostunikan! Den ligger allra högst på min önskelista på äldre mollysar! Du är dessutom jättesnygg i den :) Kappan var inte fy skam den heller ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Aha du är också gräsis! Min är på klassfest med sina gamla kursare.
    Roar mig ett glas rött och ett franskt nougat jag =)

    SvaraRadera
  5. Grattis till drömköpet! Smart taktik. Den är dig väl värd.

    Kram.

    SvaraRadera
  6. Tina: jag är också kass på namn, jag får alltid fuskkolla... vilket jag ska göra med tunikan nu... .... där hittade jag det; den heter French Knot 4 Continent. Scarfen är en stickad sak som jag fick på Minzo under storträffen där i höstas. Kram!

    L8: haha... lite avis kanske jag blir, fast ni passar ju garanterat bättre ihop än vad vi gjorde.. ;o) ska kolla min mail om en stund, har glömt bort den totalt i helgen, tanter har ju lite svårt att komma ihåg allt... :o) Kram!

    Odd me: ja den är superfin. Jag ska hjälpa dig att hålla span efter den. Kram!

    Helen: ja det blev lite gräsänkerödvin här också igår... :o) Kram!

    Äppelträdet: tack tack snälla rara! Kram!

    SvaraRadera