Powered By Blogger

torsdag 28 april 2011

Vad som får mig fett peppad just nu



Tjohoo, jag tror ta mig tusan att jag har lyckats klura ut hur man får in videos här... Inte illa av en gammal avdankad rugguggla att klara det efter att ha försökt under ett års tid...Detta är vad som får mig fett peppad just nu. En av världens bästa låtar! Såklart med ett av världens bästa band. Enjoy! Och Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Då ska jag titta på den och försöka bli lite peppad. Livet är inte så ball just nu. =(

    SvaraRadera
  2. Lite pepp är aldrig fel:) Inte av den sorten i alla fall! Har läst igenom dina inlägg i dag och vad skönt att allt var väl med vovvsan! Vill gärna vara med om en ny fotoutmaning, har stiltje i hjärnan just nu men ska försöka komma på nåt bra:) Ha det bäst nu stumpan! Kram

    SvaraRadera
  3. Kul :) Vi ska gå och lyssna på dom då de besöker GrönaLund i Stockholm. Ha det bra idag, IT-Josanne! Skönt att höra att din hund mår bra. Ni får ta långa promenader nu när det är så fint väder! Kram!

    SvaraRadera
  4. Helen: jag har skullat maila dig men har haft feta problem att komma in där och när jag väl har lyckats så har jag blivit utkastad på direkten... :o( Vi kanske kan ringas nästa vecka istället om du vill? Kram!

    Linda: nä den här sorten funkar jämt. Fick ju förmånen att lyssna på ännu mer skitbraig musik i natt. Lovely! Kram!

    L8: ja visst har jag blivit värsta IT-gurun... ;o) Promenader it is... :o) Kram!

    SvaraRadera