Powered By Blogger

tisdag 5 april 2011

När drömmar och verklighet drar åt motsatt håll

Man har en bild i sitt huvud. Att när man visar upp fanatiskt åtråvärda Mollysar för första gången så ska det vara med de perfektaste av bilder.
Vi pratar ljuv sommaräng, vackraste blomsterna, strålande solsken, en prins på en vit häst i bakgrunden och gärna även en extremt snygg man med bar överkropp som jonglerar med en massa käglor...

Dessutom ska plagget anta en extraordinär passform på en underskön kropp som sänder ut så många avundsvärda strålar att alla dånar. Jaja, drömma går ju... För "man", som kan direktöversättas till mig i det här fallet, fick inte till en enda av punkterna ovan när jag skulle premiärplåta mina nya Patchwork wrap gånger 2. För här är det motsatta (och därför pinsamma) sunkresultatet:



















Vem fan stal min midja?/ Kom och hjälp mig att dö liksom... Fast det såg faktiskt bättre ut irl än på bilderna. Jag lovar... :o) Dock klurar jag fett på om inte den första i vintage lite lilac, som är en 2:a borde bytas ut mot en 3:a för att bli jämbördig med den i mid apricot om jag storleksmässigt trivs bäst i (och som är en 3:a)... hmmm... Ärligt och spontant; vad tycker ni? Over and out för nu...

14 kommentarer:

  1. JA ! jag gissade rätt haha. Jepp, du ska ha en 3:a tycker jag.
    Själv tyckte jag att den är MYCKET figursmickrande & döljer "godisvidtv magen" perfa :-)

    SvaraRadera
  2. Tycker det är svårt att se på bilderna...behålla eller swappa en större. Men det ser ganska bra ut tycker jag..fast du ska ju trivas i plagget. Färgen på den lila är så otroligt läcker...
    kram vännen!
    Superduperkram!

    SvaraRadera
  3. Ta den som känns bäst! du var snygg i båda :)Det var tyvärr inte mycket till hjälp :)) Kram

    SvaraRadera
  4. Kan ärligt inte se någon större skillnad i storleken på dom?? Trötta ögon kanske..men bägge är ju otroligt snygga på dig! Känns den lila liten är det ju bättre försöka swappa kanske. Färgerna är underbara på bägge, klarar inte välja, sorry vännen!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Spontant tycker jag inte det är så stor skillnad på bilderna. Jag är ju helt kär i den i apricot efter att ha fått hem min och får faktiskt sommarängs-känslor av den :-) Tycker i a f att de sitter jättebra på dig båda två. Tycker inte midjan försvinner utan framhävs med bandet. Du måste nog känna själv vilken storlek som är bäst.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Nej, det syns ingen skillnad alls tycker jag, men det är ju bara du som kan veta hur det känns! Ursnygga är de båda två, men lila-idiot som jag är gillar jag förstås den allra bäst! Men som sagt de ser fina ut båda två på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Svårt att se skillnad på storleken eftersom bilderna är lite mörka... Försök och swappa 2an mot en 3a, för det är synd att sälja en sån fining!! Du är skitsnygg i båda!!

    Kram.

    SvaraRadera
  8. Tycker som de andra att det inte syns någon särskild skllnad på de två. Du är jättefin i båda! Jag säger samma sak, behåll den du trivs bäst i färgmässigt el försök swappa. Båda passer dig bra så frågan är då vilken färg du gillar bäst och kan kombinera med annat.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Så här på bilderna ser dom lika stora ut faktist. Båda färgerna är ju jättefina med även om den lila är min favorit av dom:) Nice talking to you, trots gastande Marodör med;) Kram!

    SvaraRadera
  10. Svårt att se skillnaden i storlek på korten. Välj den som känns bäst. Jag tycker du är fin i båda färgerna.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Ser att det är en glipa mitt från på den i lila när moas jämför men det verkar som det bara är jag som ser det så min mobil kanske missvisar. Tycker du ska swappa om du känner dig mer bekväm i 3:så.
    Kram

    SvaraRadera
  12. på den i lila när MAN jämför men

    SvaraRadera
  13. Jag tycker att det är svårt att se att det är olika storlekar. Jag tycker att de är ursnygga på dig.

    SvaraRadera
  14. Det skiljer inte något upptill egentligen, det är nertill som det glipar på 2:an men inte på 3:an... I-landsproblem jag vet men nu har jag fått tag på en 3:a... :o) Så 2:an är till salu om någon är intresserad... Ha en bra dag snyggingar! Kram!

    SvaraRadera