Powered By Blogger

onsdag 13 april 2011

Fotouppgift för imorgon & en ”pinsam” dagens

Ojojoj... min redovisning av fotoutmaningens uppgift för morgondagen tenderar att bli ett gigantiskt lååååångt inlägg, om jag inte sållar benhårt... rubriken är nämligen Under laster och olater kan jag räkna in...
Vet inte ens i vilken ände jag ska börja bena upp bland mina dåliga vanor, det får väl bli som vanligt, det som spontant fäster sig på hjärnan blir det som även får hamna på bild. :o) Vad som redan har fastnat på bild är min dagens:



















Nix, jag har inte hela lägenheten full av dagg, jag har liksom bara glömt att 1 putsa kameralinsen på mobilen och 2 gjort detsamma med spegeln. Pinsamt, så därför pratar jag bort det genom att istället säga att nu är det dags för mig att ta igen en hel massa som jag har missat i Mollylandia de senaste dagarna. Framförallt ser jag fram emot att spana in hur mina medsystrar i fotoutmaningen har löst uppgifterna. Om ni också vill göra det så hittar ni listan på vilka andra som är med om ni klickar här. Så over and out och kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Ja du den blir inte lätt att göra lagom...

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg kombo! Vilka spännande utmaningar ni får :) Kram

    SvaraRadera
  3. Som norsk förstår jag inte morgondagens utmaning, men att dåliga vanor ska med. Om det är vad utmaningen handlar om har jag mycket att bjuda på;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Helen: eller hur... den skulle kunna fylla en hel container om man skrev ner allt på postit-lappar... :o) Kram!

    Odd me: tack vännen! Och ja det är roliga utmaningar, även om de inte är helt enkla hela tiden. Kram!

    Hilde: jag mailar dig, nu på en gång. Kram!

    SvaraRadera
  5. Oj, jag har inte riktigt hängt med överallt på ett tag nu. Hur länge ska utmaningen pågå?
    Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  6. Blandar in lite av mardrömmen med hundöverfallet..du ville ju veta! Hemkomna från veteriären. Värre än vi trodde, blev sövd med operation. Dränering insatt o bettet fick sys med några stygn. Bettområdet är ca 15cm brett. Så nu är hon rakad bak i rumpan o en "simring" runt huvudet, ser bedrövligt ut! Min lilla snutta, Rufsa är ju min bebis. Ja jag vet jag är larvig men hon kommer alltid att vara lillan trots hon är fyllda 4 år. Mitt hjärta blöder o jag vet inte hur jag någonsin skall kunna gå ut o njuta på alvaret igen med våra hundar..utan att vara rädd!?
    Sedan är ju ett annat problem, jag vet inte vem människan är som är matte till hunden!! Har aldrig sett henne förrut. (Första notan gick på 3500:- plus några återbesök.)Dessutom att Rufsa måste äta smärtstillande o antibiotika!
    Det här är som en ond dröm..
    Förlåt det blev långt men nu vet du lite mer!
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Fröken Abbe: den håller på till och med söndag så om du vill så kan du ju hoppa på nu. Någon har hoppat på senare och tagit bilder bakåt eller så kan man bara haka på i de utmaningar som är kvar. Helt upp till vad du känner för alltså. Kram!

    Annelie: stackars lilla snuttan! Som sagt så håller jag alla tummarna och tänker på er! Önskar att jag kunde göra mer... Massa Kram!

    SvaraRadera