Powered By Blogger

söndag 3 april 2011

Christiania – utan minsta eftertanke...

Det var betydligt mycket roligare att ta bilderna än att titta på dem om man säger så... för resultatet av mitt kameraknäppande hej vilt utan den minsta eftertanke på Christiania i fredags är mest ett psykotiskt mischmasch... Men men, nu har jag ju lovat att kasta ut dem här, så därför blir det så också;









































































































































11 kommentarer:

  1. Hej igen! Tack för att du visade! Jag tycker inte alls att det är mishmash utan spännande. Det det ser ut precis som jag trodde. Nu måste jag försöka ta mig dit i sommar! Kram igen från Rebecka!

    SvaraRadera
  2. Å vilket härligt bröt! "Kone soges" hmmmm jag är ju singel.....
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Härligt härligt med härliga bilder på härliga motiv!!! Tänk att vissa byggnader står fortfarande med all kalabalik de har varit med om... Tack Josanne för titten :)
    Alldeles för länge sedan jag var där, det får bli en sväng i sommar, barnen måste ju få se var mamma spenderade dagarna som när hon var barn. Alltid massor med hundar att klappa, folk att prata med. Tror inte jag låter dem simma i kanalen dock... ;)
    Tack igen och kram/Tina

    SvaraRadera
  4. Roliga bilder! Har inte varit i Christiania på över 20 år, den gången ösregnade det och en stor aggressiv hund gick till attack! Hundägaren tog ett rejält nackgrepp på hunden så det gick bra :) Var liite darrig efteråt. Kram

    SvaraRadera
  5. Provar igen o hoppas blogger håller sig borta..
    Jo jag skrev, du pratar! Det som är så roligt få "följa med" i Köpenhamn! Jag som aldrig varit där slurpar i mig dina intryck o tycker det är spännande. Vi måste helt enkelt ta oss dit maken o jag snart!! Så har du ju provat en hel snygga Mollysar ser jag, mycket vill ha mer som det heter. Menar nu skulle det gärna få flytta hit en syster till den som redan bor här..
    Har lagt ut lite mer auktioner medan maken jobbar. Skall belöna mig med lite god tårta nu!
    Ha en fortsatt sköön söndag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Kul att se dina bilder! Det är alltför längesen jag var i Kongens by. Men den danska halvan av släkten har mest varit här på sistone.

    Vill minnas att de söktes kone då jag var där sist också =)

    SvaraRadera
  7. Tänk jag har aldrig varit där och ändå är det så nära...måste bli av nångång.
    tack för bilderna.

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Rebecka: ja det tycker jag att du ska göra om du vill och kan för om danska staten får som de vill som vet man aldrig hur länge Chris finns kvar... :o( Kram!

    Frösötös: haha... med tanke på att den skylten har suttit där i minst 10 år enligt mr Make så kanske du ska ta en titt innan du hoppar på ett giftermål där... ;o) Kram!

    Tina: om du och jag någonsin får chansen att träffas irl så får du berätta mer.... Om du vill såklart... Tycker absolut att du ska försöka ta dig dit snart, för även om jag inte tror att de lyckas så vill ju danska regeringen bomma stället. Och det snart... Kram!

    Odd me: shit vilket jobbigt möte, fattar att du inte varit där sedan dess... Kanske läge att ta revansch snart... Kanske en Mollyträff i Kph kombinerat med Chris i sommar?... Kram!

    Annelie: ja du vännen jag kan bara säga att såååå kär jag blev i den jag också, fattar absolut att du använder din stup i kvarten. Den står överst på önskelistan men tyvärr kommer det att dröja innan jag ens kan tänka på att den kan bli min... alla dessa räkningar... varför ska de jämt komma emellan drömplaggen... dumt! :o) Duktig du är som rensar, vi ve ju båda hur jobbigt det är... Kram!

    Helen: haha... ja maken sa att han har sett den skylten på huset sedan han började åka dit, för 10 år sedan... Kanske en Kph-tur för oss i sommar? Kram!

    Lingon: det hade ju inte jag heller förrän i fredags... :o) och ändå är det så nära som du säger... Kanske nästa utflykt för oss med makarna?... En liten rundtur och picknick vid vattenkanten... kan det vara något för makarna lingon? :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Trots hundratals rundor till Danmark, har jag aldrig varit just där...

    SvaraRadera
  10. Absolut en Köpenhamnstur i sommar!
    Jag väntar ivrigt på nån form av schema så jag kan planera mitt liv i sommar. Hoppas det dyker upp snart!

    SvaraRadera
  11. Vad säger ni brudar; ska vi försöka styra upp en träff med besök i Mollbutiken i Köpenhamn och besök på Christiania? Kram!

    SvaraRadera