Powered By Blogger

lördag 9 april 2011

Till dess får jag frossa i bilder

Helt enormt vilka känslor en klänning på en önskelista kan väcka... :o) Fast nu skiter vi fullständigt i det, för idag är en annan dag. En dag som jag har inlett med att gräva blicken djupt ner i bilderna vi tog på Kap Verde i december.



















Som ni redan vet så är vår dröm att flytta dit för gott, helst redan till den kommande vintern. En vision som jag bara mer och mer blir helt övertygad om är rätt. Men till dess får jag frossa i bilder. Så det är alltså vad jag gör just nu. Vad som kommer att hända under resten av dagen har jag inte den minsta aning om men några större utsvävningar lär det inte bli. Fast eftersom jag har inlett projekt en bild i timmen idag så lär det uppdagas här ikväll.
Hoppas ni får en riktigt bra lördag. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

5 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder!! Härligt med drömmar o mål..kan vara nog så trevligt resa i tanken.
    Ha en fin dag i drömmarnas land o njut av solen!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Mmmm det ser underbart ut :) Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt! Sneglade faktiskt lite på resa dit som ersättning för Eggyptenresan. Vi får väl se i vinter hur ekonomin ser ut. Men det vore verkligen spännande att åka dit.

    SvaraRadera
  4. En bra lördag till dig med:) Kram!

    SvaraRadera
  5. Annelie: japp, här har det njutits av solen, ute på vovvenad i ett par timmar. Så himla skönt. Hoppas du har det bra hos dig. Kram!

    Odd me: det ÄR helt otroligt underbart, bästa stället på jorden enligt mig... :o)

    Helen: jag kan berätta lite om stället när vi träffas. Även om jag inet är det minsta objektiv eftersom jag älskar det... ;o) Kram!

    Linda: nu är våren i Skåne, hoppas ni har sol och lite värme hos er också. Kram!

    SvaraRadera