Powered By Blogger

måndag 18 april 2011

Ännu mera Tradera – men nu i dess positivaste form

Jag har tittade på den på Tradera ett antal gånger. Och jag har haft den i min minneslista mer än en gång, men det har liksom aldrig blivit något klick.  Mest för att jag inte riktigt har haft koll på hur den sitter på. Fast det fick jag för ett par veckor sedan. När jag såg bilder på söta Linaplina, som har bloggen Fröknarna Wikman, i den. Och den var ju bara precis helt lovely på henne. Så när den plötsligt fanns där igen, nyligen utlagd med ett grymt schysst köp nu-pris på Tradera i slutet av förra veckan så kunde jag bara inte hålla mig. Idag kom den.


Ruffle sleeve tunic, lilac

Blixtsnabbaste leveransen, kanonskick och supertrevlig säljare, helt enkelt Tradera i dess positivaste form! Och jag bara precis älskar den underbara lila färgen! Kroppen inunder den är en helt annan historia men den tänker jag inte börja tjata om i köttbulleformer igen, för det har jag ju liksom gjort så många gånger redan... ;o)
Nu har det blivit hög tid att vrida upp volymen på tv´n och besöka vännerna i BB-huset... Men vi ses igen imorgon om ni har lust och så. Gonatt & Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. mmmmmm En av mina favvo modeller från förr..har den i vitt..för jag var väl yr i mössan för jag hade 2 st i olika garderober, men sålde den ena på min blogg:) LoveliLovely tunika helt enkelt:)
    KRAMAR!!

    SvaraRadera
  2. Too di Loo: haha... fatta att jag har missat ett av dina till salu-inlägg, det trodde man väl aldrig att det skulle hända... ;o) Har en känsla av att den kommer att få lite favvostatus här också... :o) Gonatt & Kram!

    SvaraRadera
  3. Visst är den underbar! Vad roligt att jag kunde hjälpa dig på travet :-) Jag tycker färgen är supersöt och helt rätt i vår då allt ska vara lila tydligen. Brodyren längst ner är ju jättefin också, klassisk Odd Molly skulle jag vilja säga.

    Du passar jättefint i den!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. fniss..ha ha ha ja men hur gick detta till?? Du är FUNNY som jag alltid hävdat:)
    stor kram från en ofrivilligt vaken en ledig dag som denna...hmmm ska se om jag kan tvinga mej tillbaka till sängen å nanna liiiite till
    Kram å puss pretty j:)

    SvaraRadera
  5. Den är verkligen fin! Så otroligt härlig färg också! Har också sett den i vitt tidigare, men det var först när Lilaplina visade upp sin som hjärnan vaknade till.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Linaplina: ja den är absolut här för att stanna, så himla fin! Och tack vare dig, tacktack! :o) Kram!

    Too di Loo: haha... ja visst är det typiskt att man vaknar tidigt när man inte behöver eller vill... ;o) Ha en najs ledig dag snyggo! Kram!

    Fröken Abbe: kul att du tänkte samma :o), och färgen är ännu finare irl, svårt att göra den rättvisa på bild. Kram!

    SvaraRadera