Powered By Blogger

onsdag 13 april 2011

Tänker på family Annelie!


Den är till underbaraste Mollysyster Annelie som har varit med om en av mina värsta mardrömmar idag. Hennes vovvar har blivit bitna av en annan, attackerande hund, och den ena har skador som kräver veterinärvård. Jag är chockad och skakad!
Om man googlar på attackerande hund så får man upp hur många tidningsartiklar som helst och det är inte ovanligt att mindre hundar bits till döds. Därav att det är en av mina värsta mardrömmar när det gäller mina egna fjolligt små jyckar.
Det är förbannat ruggigt så jag håller alla tummar och tassar för family Annelie att lilla Rufsa kommer ur det här med hälsan i behåll. Tänker massor på er!!!

För egen del så blev det inte så mycket av min efterlängtade bloggenad nu ikväll... :o( Annat dyker upp och mina planer spoileras, ständigt och jämt, så jag borde väl vara van... :o( Fast imorgon, då jäklar... :o) Kram för idag vänner!

12 kommentarer:

  1. Usch, ja det är mardrömmen verkligen. Min fasa är att det skulle händ när barnen är ute med hunden. Själv hoppas man ju att man ska kunna försvara sin hund, men vem vet.... Vedervärdigt. Vår är ju inte heller stor, om än ganska stark och kraftig. Nej, fy tusan!
    Stor kram till dig nnelie, hoppas det går bra detta och inte sätter kroppsliga eller mentala spår på lilla vovven!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fy, det är verkligen fruktansvärt!
    Hoppas det går bra!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Usch. Kramar till Annelie och hennes voffsar..

    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Stackars din vovve Anneli, Hoppas verkligen att det går bra...Kram till er bägge:)
    Har tyvärr varit med om det å jag måste säga att i mitt fall så var angreppet hemskt men nästan värre med ägaren till den andra hunden..nonchalans..ända tills jag kom med veterinär räkningen till honom..
    Man får aldrig glömma att det är ägarens ansvar å lära sin(a) hundar tolerans emot andra så att de inte anfaller andra vovvar...kram kram:)

    SvaraRadera
  5. Ja det är jättetråkigt och tyvärr finns det många som har hund som inte borde ha det.
    Hoppas det går bra med Annelies vovve

    SvaraRadera
  6. TACK!! Vad snälla ni är som tänker på oss!! Skrev o berättade lite i inlägget under här..
    Man är så maktlös i sådan situation..jag skrek så en annan kvinna långt bort kom springande efter allt hade hänt o jag var på väg hem igen. Hon trodde jag fått en kniv i mig o låg där, så skrek jag! (hon hade sett när jag var på väg ut)
    Alla här vet att våra hundar är så snälla..alla vet det!! Lagottos är en hund som fungerar oerhört bra ihop med andra hundar. Dom är avlade att arbeta i grupp. Dessutom var bägge mina ca 1/2 meter ifrån mig, en på varje sida. Det här är nog värsta mardrömmen för en hundägare!! En stor hund som helt oprovecarat rusar fram o attackerer! Se sina hundar svingas framför näsan på mig..fasa!!
    Tack snälla ni!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Stor kram till Anneli och vovvarna! Fy vad otäckt....

    SvaraRadera
  8. Åh Annelie <3 jag finner inte ord... Jag tänker på er! *KRAMAR*

    SvaraRadera
  9. Hej Annelie!

    Kom hem från resa och läser just detta. Tänker på er och hoppas att det går bra för era älskade hundar.
    Har på senare tid förstått eller hört att det finns hundägare som hetsar eller lär sina hundar att attackera andra hundar. Helen du kanske vet mera? Som vanligt är det ju tyvärr många hundägare som inte borde ha hund.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Godmorgon ni rara som tänker på oss!
    Har varit vakna en stor del av natten. Rufsa är halvt paralyserad av allt som hänt. Simringen (nya istället för tratt) gör henne osäker. Kommer ju inte fram där hon brukar o bakdelen har hon säkert lite ont i trots smärtstillande.
    Ska iväg i liten sväng med dom får vi se hur det går..o till apoteket.
    Tack för omtanken av lilla Rufsa!
    Hörs senare!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Annelie: tack för att du håller oss uppdaterade. Tänker på er, massa kramar till er alla i familjen!
    Och till er som skrivit här också såklart!

    SvaraRadera
  12. Vad tråkigt. Jag hoppas att lilla Rufsa snart ska må och bli mycket bättre. För varje dag som går så läker hon mer och mer. Ni ska i alla fall ha en skön helg.
    Kram

    SvaraRadera