Powered By Blogger

måndag 25 april 2011

Dagens - i litet pälsigt format så länge

Tanken var att jag skulle passa på att dokumentera min stass of today under vovvenaden nyss. Men det hann bara bli två bilder på Ajax hund innan batteriet i mobilen bara tvärdog, så ni får nöja er med en dagens vovve så länge istället:



















Det går helt ärligt lite segt med mitt projekt att röja hemmet, men dagen är inte slut ännu så det blir ett nytt ryck strax. Det gäller att visualisera hur det kommer att se ut sedan, efter det stentråkiga utförandet och där har jag lite problem. Kanske går lättare att se outside det rådande skicket med ett glas vin? Hmmm... kanske värt att testa det tricket... Vad hittar ni på idag? Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Det är så bra så med dagens vovve!
    Vad gör jag? Önskar jag kunde skriva det men det kanske kommer per mail.
    Men det är verkligen =(

    SvaraRadera
  2. Söt hon är :) Har du hittat en ny hantel eller är det samma? Själv ligger jag och tar igen mig efter dagens "power"walk! Att jag aldrig kan göra något lagom...Kram

    SvaraRadera
  3. Har hittat Ed hardys flip-flop på Amazon! Fanns i alla möjliga färger till nedsatt pris. Har aldrig handlat av dem, vet du om de är ok? Kram

    SvaraRadera
  4. Sötnosen! Här har dagen ägnats åt diverse trädgårdsarbete, grillning osv......Slår dig en pling när den minste ligger för kvällen. Kram!

    SvaraRadera
  5. Skit i röjet innomhus, njut av värmen ute istället! Min garderob ser ut som ett bombnedslag men jag väntar på dåligt väder :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Tycker om dagens vovve! kramar!

    SvaraRadera
  7. Tack för prat-stunden! Hoppas din stackars man överlevde chocken över den något sjuka frågan;) Ha det bra gumman:) Kram

    SvaraRadera
  8. Tack söta ni för era kommentarer som jag har missat att svara på... :o(
    Helen: såg ditt mail nyss, svarar senast imorgon.
    Odd me: det är en ny, som jag hittade i ett skåp när jag röjde, ibland är det bra att vara slarvig, för man bli glad när man hittar saker man hade glömt... :o)
    Linda: jodå, han överlevde. :o) Jag förklarade hur vi kom in på ämnet och då var det hellugnt... ;o)
    Ha en fin kväll! Massa Kramar till er alla!

    SvaraRadera