Powered By Blogger

måndag 25 april 2011

Dagens städtant, Amazon-fråga & ett tips

Det blev inget vin, operation sanera liten lya kom igång ändå. Kanske inte i den mest storstilade varianten men ändå lite lagom sådär. Tillräckligt för att jag känner att jag är på banan och smått nöjd för idag i alla fall. Städstass of idag:



















Utom Shiversen som exklusivt har fått haka på enbart under vovvenaderna.

Eftersom det var länge sedan jag kastade ut någon fråga till er... hmmm... ;o) så gör jag det nu; är det någon som har handlat på Amazon.com någon gång? Underbaraste Odd me har nämligen lyckats lokaliserat Ed Hardy flip flopsen som jag slängde ut här tidigare idag där och nu undrar vi om de kan klassas in under hiss eller diss?

Och så har jag även ett litet tips på lut till er som jagar äldre Mollysar eller annat sommarfint; Too di Loo har ett gigantus säljinlägg med en massa godingar ute nu. Tack och hej för idag. Vi ses igen imorgon om ni har lust. Kärlek & Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag har handlat på Amazon med varierande resultat. Försökte köpa Dr Martens, det gick åt helvete men det berodde på att dom butiker där skorna jag ville fanns inte skickade till Sverige. Sen har jag köpt barn-film till Marodören, gick sketa-bra......Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har handlat massor där. Både i USA och UK och det har alltid gått hur bra som helst. Vissa varor skickar de inte och det är ofta teknikprylar på grund av tullregler, men det får man veta med en gång när man försöker köpa dem. Och sedan använder de ju sig av olika leverantörer så det kan bli så att något är slut, men det har aldrig hänt mig. Bra service! Kram

    SvaraRadera
  3. Bra du får får läsa andra som shoppat därifrån! (inte jag).Tillhör dessutom kategorin som inte för sitt liv kan förstå hur man kan går runt i dessa flip-flops, haha. Har försökt men tycker helt enkelt inte om det där mellan tårna..på mig blir det bara fel. Här skall det vara rejäla sandaler som sitter ordentligt!! Fnissar för mig själv hur präktig jag låter..haha så dumt!
    Lycka till med dagens projekt o ha en fin dag!
    Jag skall på återbesök med Rufsa idag! (båda damerna klippte vi kort igår..)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. har tyvärr ingen uppfattning om amazon men har däremot ett annat tips,
    titta in på bloggen:
    http://wigwamthankyoumam.blogg.se/
    för MASSOR av odd mollysar BILLIGT.
    har tokrensat som så många andra.

    tack för en superb blogg

    SvaraRadera
  5. Tackar tackar! Gjorde ett försök att beställa men det givk inte så bra, får testa igen. Kram på er!!!

    SvaraRadera