Powered By Blogger

onsdag 20 april 2011

Mollysar och annat med 30% rabatt

Ni missar väl inte att Nantucket, precis som DrMolly tipsade om häromdan, firar påsken med att ge 30% på allt i sin webbutik från idag och till och med måndag. Vi pratar Mollysar men även en hel hop av andra märken. Perfekt tillfälle om ni är på jakt efter något med andra ord.
Har jag har klickat något? Det får ni se om det finns i lager och i så fall när det anländer hit... Vill ni så får ni gärna gissa på vad det skulle kunna vara, om jag nu skulle ha klickat vill säga... ;o) Hoppas ni har en bra dag! Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Haaa-haa! Lite flummig tävling.

    "ni får gärna gissa på vad det skulle kunna vara, om jag nu skulle ha klickat vill säga... ;o)"

    Du är rolig! Jag VET att du klickat :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Kan det möjligtvis vara en Silk Sleevless i grey som du eventuellt kan ha klickat? (-: Kram från Monika

    SvaraRadera
  3. L8 & Monika: haha... ni kanske känner mig lite mer än vad jag själv gör... ;o) Kram på er darlings!

    SvaraRadera
  4. Du är rolig du..! Klart du har!!
    Själv har nog allt annat än Mollysar i huvudet faktiskt! Telefonen går varm, ringer oavbrutet om än det ena än det andra..Samtidigt som jag åker runt för kolla upp inkomna tips. Har fått ett precis nu som förhoppningsvis är det rätta. Försöker få i mig lite kaffe o en macka innan.. Dessvärre så har polisen bara öppet några timmar på måndagar här, underlättar ju inte för mig direkt! Vore skönt få klarlagt ordentligt vem ägaren är..hoppas! Håll tummarna för mig!!
    Ha en bra dag vännen!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Är påven katolik? Sover Dolly på rygg? Silk sleeveless, grey har du klickat hem:)Har varit in och kikat jag med, är sugen.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Grattis till Mollyn ;) Själv kunde jag inte motstå primebootsen med rosen i linen, har ju de svarta och älskar dem och 30% är inte så dumt :)) Kram

    SvaraRadera
  7. Äh.. den var slut på lagret :( Typiskt att jag alltid ska vara så sen av mig! Jaja det går väl fler tåg. Egentligen vill jag ha dem med peace märket på :)Kram

    SvaraRadera
  8. Är visst snurrig idag med :P Hjärtat menar jag! Så, nu ska jag hålla klaffen :)) Kram

    SvaraRadera
  9. Annelie: haha... ja klart jag har... ;o) Sitter här och håller tummarna stenhårt att ni äntligen har lyckats hitta hundägaren!!! Var rädd om dig vännen! Kram!

    Linda: haha... hur kunde du lista ut det? ;o) Ja den är min favorit av silk sleevelessarna. Kan helt klart se dig också i den färgen. Till biketterna till exempel, skulle gissa på att de två bli någonslags favvo-kombosar här. Kram!

    Odd me: haha... du är så söt i ditt snurreri. Men du måste liksom vara rädd om dig! :o) Ja de med hjärtat är faktiskt de snyggaste korta tycker jag. Lingon har dem, and I love them på henne! Kram!

    SvaraRadera