Powered By Blogger

fredag 22 april 2011

Jag har redan spelat tråkigt svår...

... och dragit ut på det löjligt länge i överkant. Så därför kör jag Mollyketinnehållet från i förrgår utan minsta lilla krusidull här och nu:



















Shivers blouse, indigo

Den är egentligen snyggast på ryggen men den lyckades jag inte få någon användbar bild på. Inte när jag hade den på mig och eftersom jag inte är så speciellt smart direkt så tänkte jag liksom aldrig på att jag istället kunde knäppa kort när jag inte hade den på mig...

Att jag överhuvudtaget fick hem denna lilla goding som lätt kvalar in på topplisteplats har snyggodarlingarna Linda och Vivvi en hel del med att göra, för efter att ha sett den på dem så rusade den rakt in på min önskelista. Lättpåverkad som jag är... :o) Och tack vare 50% på Redhe of Sweden så gick den alltså snabbt därifrån till min Mollyrob.

Som på sätt och vis fick ännu en tillökning igår, men den håller jag på till lite senare, när jag har hunnit ta bilder på den. Men först ska jag diska, så over and out för den här gången. Hoppas ni får en riktigt kanonbra påsk! Kärlek & respekt!

7 kommentarer:

  1. Jag som var helt säker på att det var Ka-ching wrapen i chalk du köpt! Men den där är ju helt klart mer du:) Och visst är ryggen läcker på den! Ha en bra dag gumman! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tillökning är kul!
    Här städas det inför släktens ankomst ikväll. Och förbereds fest. Önskar er en bra påsk och återgår till skapandet av sånghäfte....

    SvaraRadera
  3. Ååå den är kalsfin! Och 50%! Grattis o Glad Påsk!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Glömde: La en bild från turandet i låsta bloggen och hoppas det är ok. Annars får du hojta.
    Kram och hoppas vi kan ses snart för nu har jag fått sommarschema.

    SvaraRadera
  5. Jaaa vad fin den var på dig, tänk att jag hade rätt. Snyggt med underklänningen till, måste jag prova till min :-). Har du sett att den finns i samma modell fast lite andra tyger och färger. Skulle lätt kunna tänka mig en sån till...

    Kram fina du
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Jag tror jag vet vad. "Hörde" dig berätta i en annans blogg inlägg, eller?! Du är superfin... som alltid. Kram!

    SvaraRadera
  7. Linda: på ett sätt hade du inte fel för jag glor på den ständigt och jämt, så det kunde lika bra varit den egentligen. Men som du också skriver så är Shivers mer jag. Så kalaserfin den är! Och du är grym i den. Kram!

    Helen: lycka till med allt fix och festen och rubbet. Mr Make hade ju tagit fel på helg, det är inte alls Norrköping nu, det är nästa helg... tur han kom på det innan han åkte i väg i alla fall... :o) Dumt nog kan vi inte komma ändå eftersom det är tomt på djurvakter... :o( När det gäller bilden så litar jag på dig, do what you like. Går in och kollar sen i alla fall eftersom jag är en nyfiken bitch... ;o) Kram!

    Odd me: tack vännen! Och glad påsk tillbaka! Kram!

    Vivvi: ja jag är ju så sjukligt hooked på mina underklänningar så därför blir det av ren och skär vana att det är de som åker på vid provningar. Färgen kanske inte funkar helt hundra här men stuket tror jag lätt på kan bli en slagdänga, i alla fall för mig. Jag har bara sett den i powder, finns den i fler färger??? Kram!

    L8: hmmm... jag är ju en senilkärring så jag har liksom glömt vad jag gjorde i förmiddags... ;o) men nu har jag avslöjat... Var det rätt eller? Kram!

    SvaraRadera