Powered By Blogger

fredag 22 april 2011

Dagens – som hemlig gäst på mysig födelsedagsfika



















Där hade ni min dagens på väg till födelsedagsfika. Makens snygga syster fyller 20 idag. Eftersom hon läser här ibland så var det grejen som vi skulle iväg på men som jag inte kunde röja i förra inlägget. Vi var nämligen ”hemliga gäster”. Hon är ganska van vid att jag och mr Make saknas på de allra flesta familjetillställningar så då var det ju liksom kul att låta henne tro det även den här gången. Det blev en supermysig eftermiddag med la sköna familia och kanongod tårta i den soldränkta trädgården.
Det kan hända att jag får en slägga i skallen när jag träffar henne nästa gång eftersom jag kastar ut en bild på henne här utan att ha bett det minsta om lov...



















Vårt bidrag till paketskörden var det fulast inslagna i mitten. Och i det... såklart en Molly! För nu när hon är vuxen på riktigt så är det liksom hög tid att leda in henne i fördärvet... ;o) Eller hur? Wish you en kanonbra kväll. Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Haha, ljusen ska ju blåsas ut och det går jag minsann in för ser det ut som! Tack så jätte mycket för att ni kom idag och för den fantastiskt fina presenten! Stor kram till er båda!

    SvaraRadera
  2. Söt syrra Mr Josanne har:) Och det vet du väl att det är innehållet som räknas inte omslaget! Vad blev det för Molly då?! KRAM

    SvaraRadera
  3. Klart hon skulle ha en Molly!

    Glad påsk :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  4. Vad typiskt med Norrköping och så har ni ingen djurvakt... Nåja vi får ta igen det vid tillfälle ;)

    SvaraRadera
  5. Ser ut som en härlig dag! Glada påska kramar

    SvaraRadera
  6. Det blev en väska, en Smyrna bag, chocolate till sötaste svägerskan. Som precis som hon själv påpekar var grym på att blåsa ut ljusen :o) Massa Påsk-kramar till er allihop!

    SvaraRadera