Powered By Blogger

lördag 16 april 2011

Dagens – på fixarstråket med mr Fjolla



















Den här stassen har varit med mig och mr Make ute på fixarstråket i ett par timmar. Lördag på stan är väl inte det roligaste man kan ta sig för rent trängselmässigt men får man hux flux för sig att pynta med lite nytt på toaletten så är det smällar man får räkna med.
Och som alltid när vi befinner oss i någon butik där köksprylar finns i sortimentet så förvandlas mr Make genast till mr Fjolla, som måste klämma, känna och framförallt dreggla över alla attiraljer där. Helst i en halv evighet. Han kan bli helt salig över ett fint rivjärn, en snygg gryta eller en söt glaskanna... ;o)



















Glaskannan åkte med hem, och så här blev toaletten lite mer vårfin. Att tulpanerna jag shoppade med mig hem igår hamnade just där av alla ställen handlar om att de skulle få slippa ödet att genast förintas som katternas salladsbuffé. För de är aldrig på toaletten, förutom när Smilla måste provligga badrumsmatta...
Nu ska vi strax ut och träffa lite kompisar. Kul men också lite smådumt eftersom jag precis kom på att jag inte har fullföljt dagens fotoutmaning... Så den får trilla in här någon gång under kvällen istället. Sköt om er därute. Kram!

5 kommentarer:

  1. Ser väldigt kul ut med en på ytan riktig tuffing som står och kikar på inredningsprylar. Me like a lot :-)

    Fint och mysigt ni fick på toaletten

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Snyggt!!! Vad är det för underbar jacka du har på dig????

    Kram! /Sanna

    SvaraRadera
  3. Har samma problem med blomster här hemma =)
    Vi har visst samma typ av man. Matlagningsglada och snygga med god smak.

    SvaraRadera
  4. Vivvi: haha... ja du kan ju tänka dig som folk runt omkring glor. Framförallt när jag säger till honom; ”nu får du ju skärpa dig din fjolla, vi kan fan inte stå här hela dan” och han svarar: ”Men vaddå, det här är ju det snyggaste rivjärnet jag någonsin har sett, titta vad fint det är...” Minerna man möts av bland de förbipasserande är sååå oslagbara... :o) Kram!

    To di Loo: detsamma darlingen!!! Hoppas du haft en fin dag! Kram!

    Naimiez: ingen aning vad det är för jacka egentligen. :o) Jag hittade den på Tradera, tror det var förra sommaren. Den har duvan på ryggen så den lär ju komma från In odd we trust kollektionen. Dr Molly hade den i militärgrönt, men de är de enda två jag har sett. Kram!

    Helen: ja jag misstänkte lite att du om någon skulle fatta varför man har fina blommor gömda på toaletten. ;o) Snart tisdag... ;o) Kram!

    SvaraRadera