Powered By Blogger

måndag 25 april 2011

Ersättare i flop flop-land & operation röjning tar vid

Flip flop-jakten går vidare. Hitintills har jag inte fått något napp på några av de Havaianas i rätt färg och storlek som jag är på jakt efter. Men däremot snubblade jag över bilder på en schysst variant signerad Ed Hardy, som helt klart skulle kunna få fungera som extremt värdiga ersättare denna sommar:



















Är det möjligtvis någon som har sett dessa i någon webshop eller butik på svensk mark? Jag börjar bli lite smått desperat efter att få tag i ett par nu, dels saknar jag de jag hade som tusan och idag slog det mig att det bara är två veckor kvar till vi åker till Athen. Och inget intåg i Grekland utan flip flops, och så är det liksom bara med det... :o)

Den närstående resan har även satt igång smådesperation av ett annat slag... för vi har ett ständigt pågående projekt att röja i vårt hem. Jag har satt en gräns på att det ska vara fix färdigt när vi åker, och ska det kunna bli verklighet så är det hög tid att ta tag i operation röjning idag. Och helt enkelt inte låtsas om att solen skiner utanför dörren... Japp, så får det bli och jag drar igång på direkten. Önskar er en superfin sista dag i påskens tecken. Take care & Kram på er!

13 kommentarer:

  1. Jag tycker att kilklacksskorna i förra inlägget är superhäftiga, var finns de någonstans? / Lena

    SvaraRadera
  2. Lena: jag hittade dem på Scoretts hemsida, här är länken direkt dit: http://www.scorett.se/Woman/Sandalett/1051618 Kram!

    SvaraRadera
  3. Mycket snygga! Hoppas du hittar dem... Lycka till med röjet, jag har det likadant här...
    Kram kram/Tina

    SvaraRadera
  4. Tackar för svar! Det finns en Scorett där jag bor så jag ska dit imorgon och prova. Jag kan maila dig om vad jag tycker om dom sen om du vill? / Lena

    SvaraRadera
  5. Dom var fräcka! Har jag inte sett någonstans tyvärr! Kram

    SvaraRadera
  6. Tina: stackars oss... ;o) Det går inte så bra för mig, ännu... men jag laddar för fullt så snart blir det storröj... :o) Kram!

    Lena: det hade varit supersnällt om du vill det! Ska försöka prova dem själv imorgon också men skoj ändå. Min mailadress: oddjosanne@gmail.com. Kram!

    SvaraRadera
  7. Odd me: jag har letat som en tok på nätet men ännu inget napp, och inte på silvriga Havaianase heller tyvärr... men jag tar tag i jakten lite sneare idag igen. Kram!

    SvaraRadera
  8. Har inte TinTin style fått in en massa FlippFlopp Havianas? Ska gå in och kolla......
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  9. Många färger finns det.......men inte silver! Kanske någon annan färg kan vara intressant?Undrar hur de är i modellen de där nya slimmodellen som de har?
    Kram och good hunting!

    SvaraRadera
  10. Havianasus.com har silver mm.men kanske krångligt att beställa därifrån eller dyr frakt.
    Kram från en annan Havianaslover Halvan

    SvaraRadera
  11. Nej nu funkade inte den ovan...
    havaianas-store.se kanske är bättre....

    SvaraRadera
  12. Halvan: tusen tack för tips, det finns ju många lovely hos Tintin style. Svårt att välja bara... och helst vill man ju prova först eftersom jag som du undrar hur den nya slimmodellen är... hmmm... vilka I-landsproblem... :o) Take care! Kram!

    SvaraRadera
  13. Har du kollat hos Brandos? Här finns det i alla fall en del: http://www.brandos.se/havaianas-damskor/c478
    Kram

    SvaraRadera