Powered By Blogger

lördag 23 april 2011

Storleken spelar ingen roll...

... för när det damp in ett litet litet paket i brevlådan i torsdags så blev jag lika glad som om det hade varit en Rolls Royce.
Eller kanske till och med gladare, för vad ska jag med en bil till när jag inte har körkort liksom... ;o) Så då var det ju mest bara bra att paketet istället innehöll...


... Darcy purse, powder

Eftersom jag hela tiden glömmer att ta egna bilder på den så har jag lånat den här av säljaren Ebelin, som jag by the way kan rekommendera varmt. Denna kanonsöta lilla börs blev hemklickad på Tradera till följd av ett I-landsproblem. Som stavas att min superduperfina plånbok är alldeles för stor för att få plats i Cleopatra bag, som därmed ofta får stanna hemma. Men alltså inte längre, är det tänkt. Får se om den får haka på idag, när det vankas ännu en båtutflykt. Den här gången för att rasta min mamma.
Hoppas ni får en kanonbra påskafton. Var rädda om er därute. Kärlek & respekt!

5 kommentarer:

  1. Den är så ljuvligt söt den lilla börsen! (fick en sådan på fölsedagen)Hade liknande problem med för stor plånbok innan..
    Roligt för er o lilla mamma komma ut på sjön idag.
    Drömmer mer än någonsin, krånligare om möjligt överrörigt..iallafall fanns både du, Mollysyster Linda G, Jay Smith o min bror med i drömmen! För att nämna några..tog ett tag reda ut innan jag fattade allt var i drömmen, haha.
    Ha en riktigt bra o skön dag o GLAD PÅSK!!
    KRAMKRAM

    SvaraRadera
  2. Åh så söt! Kram och glad påsk på dig!!!!

    SvaraRadera
  3. Så söt!
    Önskar dig och la familia en ljuvlig påsk i solen!

    SvaraRadera
  4. Annelie: haha... det låter som en mardröm, i alla fall att drömma om mig och Jay... :o) Jag drömmer också tokmycket konstigt men än har inte du dykt upp i alla fall, kanske bara en tidsfråga eftersom jag tänker på dig en massa nu med Rufsa ocdh flytt och husmålning och allt... :o) Glad påsk! Kramar!

    Nena & Helen: tack sötisar! Detsamma till er! Kramar!

    SvaraRadera
  5. Kul att se att du blev så glad för börsen !
    Annie (Ebelin)

    SvaraRadera