Powered By Blogger

onsdag 20 april 2011

Sjusovare som inte orkar öppna Mollyket

Jag skulle bara precis vila en liten stund. Tänkte jag för ett par timmar sedan när jag kastade mig i sängen framför tv´n. Jag vaknade nyss. Helt groggy i skallen. Tror faktiskt att jag har drabbats av en grav släng av sjusovarsjuka... För borde man inte bli piggare när det våras? Istället för att falla in i någonslags sengångarkoma... Jag tycker att jag är tröttare än någonsin. Och bara för att ni ska fatta hur illa det är så har jag inte ens orkat öppna Mollyketet jag fick idag...


Riktigt fucking über-illa med andra ord! :o) Fast Debbie katt har satt sig själv på att vakta det tills jag pallar ta tag i själva öppning-, provnings-, plåtnings- och skrytvisarprocessen. Som lär infalla imorgon.
Är det någon som har tillpiggningstips som funkar så mottages dessa med största tacksamhet... Men nu får det vara slutkacklat på gammelhönan för idag så hon säger härmed tack för idag och hej för idag. Kram på er och sov gott!

13 kommentarer:

  1. Men ojdå sådär blir det ju ibland när man haft alldeles för trevligt dagen innan :-) Kroppen vill vila lite..
    Vi hörs kanske i morgon, saknar dig!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Gudars vad underbart med katt-tassen! Mina föräldrar har haft katt i evigheter nu och fick bara sådana nostalgivibbar av just den där tassen på bilden...galet, javisst, men det bjuder jag på...

    (Kan inte ha katter själv- svärfar är allergisk och risk för att äldste grabben är det också....)

    Kram, och sov gott!, själv är jag piggare än någonsin...man är ju ledig!

    SvaraRadera
  3. Unna dig att sova! Bästa tillpiggningstipset :-) Mycket spännande att se vad det kan vara i paketet. Kan det vara en fining på S från ROS kanske...

    Önskar dig en riktigt skön påskhelg
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Jag tror att den fina vårluften gör oss mer trötta än vanligt, kroppen är inte van vi att vara ute så mycket. Sov på du, det går förhoppningsvis över mer lite mer sömn. Jag tror aldrig jag varit så trött att jag somnat från ett paket dock;)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Godmorgon hjärtat!
    Tror heller inte det är ovanligt man blir trött på våren. Efter långt vinteride skall man plötsligt kasta sig ut o vara överallt för solen o värmen kommer. Tror varken kroppen eller hjärnan hänger med i svängarna..
    Jag lyckades igår!! Fick fatt i ägarna igår efter tusentals samtal o möten med andra människor. Träffade först hennes make som jag överlämnade kopior på fakturor o kvitto från apoteket. SEdan ringde hon mig o sa hon hade varit såååå orolig för lilla Rufsa..! Oue..tänkte jag, det är liksom bara vi här i Borgholm som har två Lagotto Romagnolo o går på alvaret två gånger varje dag. Det är bara vi som kör en bottichelli-blå C3 (Citroen) ny förra året. Hon måste dessutom sett när jag parkera på Solliden parkeringen, o plockade ut mina hundar. Jag såg ju henne o ändrade just därför min runda så jag skulle slippa möta henne, då jag inte kände igen matte o hund.
    Summa summarum hade hon velat ha tag på mig hade det varit enklaste sak i världen. I princip alla andra som går där o jag träffar är lika upprörda som jag.. Men nu vet vi ialla fall vem hon är, o hon lovade hålla sin hund kopplad i fortsättningen. Enligt uppgifter från andra skall denna matte o husse var extremt grymma mot sin schäfer. Dom har sett den flera gånger få slag o sparkar o blivit tillsagda från andra som bevittnat. Paret har visst bara bott här i två år enligt uppgift.
    Bidde långt, sorry!
    Ha en fin dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Rosenrot är ett hett tips - det gör enorm skillnad för mig. Mina heter Arctic root och jag tar 2 tabletter varje morgon.
    Ska bli spännande att se paketinnehållet senare!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Virrpannan hät glömd ju tillägga;

    STORT TACK TILL ERA ALLA SOM SKRIVIT O KOMMENTERAT. FRÄMST DIG RARA JOSNNE SOM SKREV ETT HELT INLÄGG OM DET HÄR!!
    DET HAR KÄNTS BRA ATT HA ERAT STÖD I RYGGEN!
    ÖNSKAR ALLA EN FIN SKÄRTORSAG!
    BAMSEKRAMAR FRÅN MIG O NOSPUSSAR FRÅN RUFSA (O LILLA SMULAN..)

    SvaraRadera
  8. HAHAHA....då är det illa....känner igen plastpåsen...fick samma igår..50% OFF..supernice

    SvaraRadera
  9. Sov!!!! O sen en liten kopp the/kaffe eller annat gott i solen utan några måsten... Det brukar hjälpa på mig...
    Kram kram/Tina

    SvaraRadera
  10. Virrpannan igen..ser jag visst döpt om dig till på köpet!! Det var ju inte meningen såklart, sorry!
    Istället för allt jag borde göra, ligger mastondt efter med precis allt! Gör jag just nada. Vi väntar dessutom besök långväga ifrån över helgen, hjälp..o jag har inte ens pyntat här. Är man (jag alltså) en påse nötter eller.. Fast jag skyller ifrån mig lite, varje gång jag tar sats för att börja, ringer telefonen..
    Nu måste du visa oss vad som gömmer sig i paketet!!? Vi väntar ju...
    Kramkram

    SvaraRadera
  11. Läste faktiskt nåt om det häromdagen att man blir tröttare på våren och det fanns nån rent fysiologisk orsak som jag inte la på minnet. =)

    Annelie: Puss på nosen till lilla Rufsa. Ni kan ju alltid anmäla ägarna till schäfern om den inte har det bra. Den kanske har det bättre i ett annat hem.

    SvaraRadera
  12. Helen; ja jag åkte direkt till polisen efter för uppdatering! Dessvärre har dom endast öppet här på måndagar ett par timmar..!?! Livet på landet i ett nötskal. Jag tycker synd om schäfern o hoppas även det skall lösa sig!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Tack tack finingar! Tyvärr hinner jag ine svara er bätter än med det och en stor kram just nu... sorry... :o(
    Ska skärpa till mig och maila dig Annelie lite senare. Promise!

    SvaraRadera