Powered By Blogger

fredag 8 april 2011

Jag har INTE köpstopp, jag använder hjärnan istället...

En kommentar och två mail gör att jag känner för att förtydliga lite här. Och det angående köpstopp. Jag har INTE köpstopp! Jag kan inte ha köpstopp. Av den simpla anledningen att jag har testat och det har bara slutat med att jag har shoppat ännu mer. Däremot! Så gjorde jag ett inlägg om att mina funderingar kring mina Mollyköp (ni hittar det här), där jag konstaterade att det får vara slut på att plocka med sig Mollysar hem för att de är ganska fina och nog blir bra.


Och istället tänka och känna efter först. Slut med shopping av någonslags själlös rutin och istället se till att spara stålarna till dröm-Mollysarna. För även om de oftast kostar mer så är det värt det i längden. För mig!!!
Eftersom det är de spontanköpta eller inte helt genomtänkta, ofta för att de kanske är billigare, som blir hängande i garderoben, medan de jag verkligen har velat ha och gnetat ihop pengar till över en tid är de som får ett långt och troget liv i min ägo. Och så är det liksom med det. Over and out för nu. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. På allvar? Blir du ifrågasatt?

    Jag tycker att du har en sund, smart inställning - fortsätt med det! (Klänningen nedan är riktigt läcker!)

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Bina: tackar och bugar! Ja jag borde väl vara van vid att bli ifrågasatt om lite allt möjligt vid det här laget... men det är lite tröttsamt att folk ska ha så nedrans mycket bry om vad man gör och inte gör... get a life liksom... :o) Kram snygging!

    SvaraRadera
  3. Så gör ju jag också! Det blir så mycket bättre då! Allra bäst är det om det man sparat ihop till helt plöstligt säljs med lite rabatt! ;) Tjingeling!

    SvaraRadera
  4. Eftersom det är dina pengar du betelar med så får du ju ha vilken inställning du vill, anser jag. =)
    Att ta ett steg tillbaka och fundera som du gjort; vad är det för fel med det? Jag gör det också just nu.

    SvaraRadera
  5. Alltså, vad är det för konstiga problem folk har? Det är dina pengar, och om du vill ha köpstopp i 5 minuter eller 5 år så får du ha det utan att rätten att ifrågasätta finns. Jisses vad jag går i gång på sånt här.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja, det är absolut smart! Jag försöker också leva efter det, men lyckas väl inte 100% tyvärr. Idag kom dock en sån riktig drömmolly hit och då känns det att man tänker rätt. Kanske blir det enda från sommarkollektionen, och då kan det få kosta lite mer...
    Skit i dumma kommentarer!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Fattar inte var de får luft ifrån - varför kommer man ens på idén att ifrågasätta vad/hur andra handlar?
    Jag har full upp med att hålla ordning på min egen shopping :-D
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej snyggJosanne!

    Kan en vegetarian verkligen ha en köttbullekropp? Nä, tänkte väl det.
    Fast å andra sidan trivs man inte alltid så bra i kroppskrället.
    Du har väl en bra strategi när det gäller dina köp tycker jag.
    Snygg var du i klänningen i vilket fall.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  9. Kram vänner! Kärlek & Respekt!

    SvaraRadera