Powered By Blogger

söndag 17 april 2011

Tjatig kärring kastar ut en fråga till er

Jag ville egentligen inte alls tycka om dem. Enbart av den enkla anledningen att komma undan ett ha-begär. Det gick åt helsefyr... För såklart föll jag som en drucken i stilettklackar på en isig trottoar, snabbt, hårt och hjälplöst. För Silk sleveless dress. Heter de så förresten? Fast den svåra frågan är; vilken av grey (eller blå som jag tycker att den borde kallas) och vintage rouge är mest jag?




































Ja som synes så orkade jag aldrig prova den röda när jag väl hittade den i rätt storlek men ni kanske ser ändå, för jag gör som jag brukar, agerar tjatig kärring och kastar ut frågan till er; om jag ska ha någon av dem, vilken tycker ni i så fall att jag ska slå till på? För japp, jag lyckades hålla mig ifrån att plocka hem en.

Däremot kom jag precis på att jag ju inte har skrytvisat den Mollyn som faktiskt fick en fribiljett i min väska och därmed kunde lämna Malmö för ett nytt liv fem mil norröver. Har inga bilder på den så det får jag fixa och återkomma med. Så vi ses senare igen om ni har lust. Ha en fin dag därute. Kram på er för nu!

19 kommentarer:

  1. Den blåa säger jag helt spontant, känns mer som ett plagg du enkelt kan kombinera med övriga plagg i din garderob och den ser underbar ut på dig. Den är svår att motstå, håller mig dig och förstår precis!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Jag röstar på grey - den röda är fin med men du var extra din i de kalla tonerna
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Säger också grey...vill gärna ha den själv förutom den i lite apricot samt två "gamla" som jag har. Mina favoriter! Så användbara.
    Titti

    SvaraRadera
  4. Grey är klockren! Har själv provat den och den är sååå fin men måste bara hitta en mindre storlek någonstans. Snyggt att knyta banden bak. Det gillar jag verkligen :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Jag säger den röda. Mer färg och du är färgstark.

    Tabby

    SvaraRadera
  6. Ja dessa ha-begär......Känner igen mig där;=)Jag tycker grey........känns mera som du och du har massor med combos till den.
    Ha en bra dag!
    Massor av soliga kramar från Stockholm, Halvan

    SvaraRadera
  7. Grey...!

    Den röda var fin- men den i grey strået vassare!

    Kanske är jag lite pro..eftersom jag själv har jus den! Den är heeeelt underbar. Hade inte heller tänkt köpa någon sådan,siden och jag brukar inte matcha, men det blev sådan...och därför fortsätter operation garderobsrensning...

    Kram och ha en härlig söndag!

    SvaraRadera
  8. Vilken under formulering :) Tyckte redan när jag såg de förra bilderna på dig och Lingon att Ahh! vad snygg du var i den grå/blå! Men jag håller med, det är så förbaskat svårt att välja! Kram

    SvaraRadera
  9. Jag tycker grey är allra finast på dig av dessa två.
    Kram!/Tina

    SvaraRadera
  10. Underbar formulering skulle det vara :) Kram

    SvaraRadera
  11. Helt klart den grå som borde heta blå =)

    SvaraRadera
  12. Grey, blue eller vad den heter. Den första du visade var du jättefin i!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Tusen tack snälla ni för hjälpen! Det blev 13-1 till den grå (blå), vilket jag är glad för eftersom jag trots allt hade ett lite bättre öga till den. Så det får bli den som får flytta hit. När är dock en annan sak, men det lär förmodligen bli så fort ekonomin ger godkänt för fler köp... :o) KRAM på er!!!

    SvaraRadera
  14. Den röda :) Kram Linsan

    SvaraRadera
  15. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD! Om du är på härligt humör så sträcker du på dig och är fantastiskt snygg!!! Grååååååååååååååååååå om du känner dig grå!!! ALLA dina färger är rööööööööööööööda - när du är/vill vara på strålande humör!! Tusen och en milljon billiontack till all din fantastiska inspiration till mig via din fenomenala blogg som du skapar med en så delikat självdistans så ALLA som läser ÄR imponerade av hur du lyckas. //Kram Sanna

    SvaraRadera