Powered By Blogger

fredag 15 april 2011

Me and Lingon – en glimt av en dag i Malmö

Tanken var att dra på med ett gigantinlägg från min dag med Lingondarlingen i Malmö. Blogger hade inte samma uppfattning utan sa stopp och belägg, här accepteras minsann inte mer än två bilder just nu... :o( Och eftersom jag är för trött för att bråka för tillfället så låter jag Blogger plocka hem den här poängen. Nästan. För dubbletten i fotografier som faktiskt godtas tänker jag dock sno åt mig. Ha! Så det blir i alla fall en liten glimt av me and Lingon i Malmö idag. Här:



















Egobilder. Vad annars när man tvingas banta i utbudet... ;o) Fast jag har faktiskt lite annat dokumenterat också. Men det får ni se imorgon istället. För nu tackar jag för mig för denna afton.
Med en stor kram till er underbaringar som tittar in här. Godnatt & Kärlek till er!

4 kommentarer:

  1. Lovely to see er underbara brudar:) Jag kom precis på att jag missat större delen av BB och väntar på att det ska ta slut så jag kan kolla på hela avsnittet i programbiblioteket på digital-tv. Fullt o-normalt....God natt och kram!

    SvaraRadera
  2. Jag skrev precis inne hos Lingonet att du i din Taradiddle gör mig supersugen, jättesnygg är du! Ni ser ut som ni haft kul som vanligt tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Instämmer i att du är supersnygg i taradiddlen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack snälla bruttor som gör en tant så glad med era fina kommentarer! Hoppas ni får en bra lördag! KRAMAR!

    SvaraRadera