Powered By Blogger

onsdag 27 april 2011

Dagens – från pepp till nojja

Jag hade en upplyftande dejt med min stressterapeut i förmiddags. Med tanke på all skit som har varit så är det otroligt nyttigt att träffa henne och få lite bekräftelse på att man är på rätt spår. Och dessutom pepp att komma på ytterligare insikter om sig själv och nya tankar som gör att jag kan ta ännu ett par steg åt rätt håll. Stassen som fick haka på under det mötet var den här:

Här genom spegeln i vår hiss med dagens postskörd i famnen. Nästan helt genomsvettig så därför fick jackan stanna kvar hemma när det strax efter var dags att ge sig iväg till nästa inbokade punkt i kalender. En inte alls lika rolig sådan eftersom den innebar ett besök på Djursjukhuset med Ajax hund.


Där det blev undersökningar och ett par blodprov bland annat . Hon kan ha tjall på sköldkörteln, vilket ju i så fall går att fixa. Värre kan det vara med den ganska stora knölen som plötsligt har ploppat upp på ryggen på henne. Och som hönsmatte nu håller på att nojja sig galen över... men eftersom det inte finns ett skit jag kan göra förrän provsvaren dyker upp, så tänker jag istället ta med min avi som fanns bland dagens posthög och gå och hämta ut paketet som innehåller en Molly. Jag återkommer med en provning av den lite senare idag och så ska jag ta mig i hampan och svara på kommentarer också, vilket jag ligger fett back med... Var rädda om er själva och varandra! Kram på er för nu!

8 kommentarer:

  1. Hoppas allt är ok med Ajax! Det är lätt att alltid tro det värsta, speciellt om man haft otur innan. Jag ska hålla tummarna!! Kram

    SvaraRadera
  2. Var får man tag i bra stressterapeuter? Min man anser bestämt att jag behöver få tag i en...och jag är benägen att hålla med.....


    Hoppas att allt är bra med Ajax. Nu ska jag bestämma mig för om vitt eller gammelrosa är bäst på den här tanten som letar alternativa märkens sommarkläder....sådant som håller lääänge och är lite tåligt (och visst är det lustigt då att jag tänker på VITT....vill alltid ha vitt och faller jämt för det på våren- sedan vågar jag knappt ha det vare sig på jobbet eller hemma...för jag vill ju inte ha FLÄCKAR på kläderna....och med jobb med barn och barn hemma så kan du ju gissa vad jag brukar hitta både här och där....)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Men lilla Ajax då! Kan ju vara en fettknöl; min gammelkatt har såna på ryggen. Gissa om jag nojat över dem ett antal gånger.
    Nej det är ju bara att vänta och det är man ju inte så bra på som orolig matte.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Oj... stackars Ajax... håller tummen att det bara är en fettknuta eller nåt såntdärade enkelt..
    Good att det gick bra hos lá doktor ♥

    SvaraRadera
  5. Snygg du var när du gick till "peppdoktorn"!! Den jackan är så fiin!!
    Usch vad jobbigt med oron för lilla Ajax! Förhoppningsvis är det bara en ofarlig fettknöl, rätt så vanligt ändå på hundar. Håller tummar o tår allt vad jag kan..
    Vad roligt med paket, spännande!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Förstår din nojja, skulle vara likadan själv, MEN de flesta knölar är ju ändå inte farliga!!! Bra att ni kollar upp det iallafall! Spännande med avi!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!

    Jag förstår helt och fullt att du är orolig för Ajax men som de andra skriver så är ju de flesta knölar ofarliga. Men även om man vet det så finns ju oron där i alla fall tills man vet.
    Snygg var du under dagen.

    Kram från Eva och Otto skickar hundpussar till er

    SvaraRadera
  8. Tusen tack snälla ni!!! Ni har faktiskt hjälpt mig så att jag nojjar lite mindre nu!
    Massa Kramar till er allihop!!!

    SvaraRadera