Powered By Blogger

torsdag 21 april 2011

Dagens – har skaffat sig träningsvärken från helvetet

Min Internetanslutning har levt lite rövare med mig idag. Den kopplade ner sig själv hela tiden... :o( Förutom det så har jag varit ute på vift i ett gäng timmar också, därav att ni har sluppit mig här. Tills nu. Då jag kommer dragande med dagensbilder, tagna på Djursjukhuset där vi var och vaccinerade vovvarna.




































Det blev taxifärd dit och bara för att kompensera det ytterst slappa beteendet så gick vi hem. En mil! På helt otränade ben... Joråsåatt... välkommen träningsvärken från helvetet! Och nu måste jag försöka stappla mig ut på de stela små stumparna igen... ajaj... Men jag kommer tillbaka lite senare med det som var innehållet i Mollyketet som jag fick igår. Kram till dess! Take care!

7 kommentarer:

  1. Bra jobbat! Hoppas det inte var för jobbig när vovvarna fick sina sprutor...
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  2. Haha..stackars dig!! Kanske dags börja gå lite längre promenader oftare..
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vilka roliga bilder på dig och Ajax! Dagens stass var också fin :) Kan säga att även jag är fruktansvärt otränad. Tar ju hellre vespan än går Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt att se att klänningen blir så mycket använd! Här hängde den ju bara i garderoben.......Tror den gillar att vara ute på äventyr ;=)Du är jättefin i den!
    GLAD PÅSK önskar jag dig!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  5. You Go girl!! Glad Påsk fina:):)

    SvaraRadera
  6. Vad roligt det var att få prata med dig!! Spinn vidare på ditt förslag..det gillade jag!
    Ha en skön kväll hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tina: tack tack och nä det gick bra med sprutorna, värre innan de fick dem eftersom de inte är helt bekväma på Djursjukhuset. Kram!

    Annelie: haha... jo jag har bestämt att det ska promenadas dagligen här nu. Jag och Ajax behöver båda knalla bort en del fett... :o) Och japp jag spinner vidare. Kanske första helgen i juni, eller den tredje, hade det funkat? Kram!

    Odd me: haha... ja en vespa hade inte varit fel för denna otränade slötant... :o) Kram!

    Halvan: haha... ja den verkar gilla att vara ute i svängen. Just nu sitter jag här och retar mig lite på att jag hade den igår för jag skulle egentligen vilja ha den i dag också. Kan bli så trots att det man kanske framstår som en smutsgris som har samma kläder två dagar i rad då bara... ;o) Kram!

    Too di Loo: glad påsk på dig också vackra! Kram!

    SvaraRadera