Powered By Blogger

torsdag 7 april 2011

Dagens och tragiska roligheter


Japp, det var dagens det. Ett litet nytt kombodrag som jag fortfarande är ganska osäker på huruvida det funkar eller inte... Jag tycker annars att det är mycket lättare att bena upp i den frågan när jag ser mig själv på bild än när jag bara står och glor i spegeln... Är det knasigt eller?

På tal om knasigt så finns det en blogg som är en skum blandning mellan underhållning och sorgespel för mig; Dagens Lokaltidningsbesvikelse. Det kan ha att göra med att jag själv har jobbat på en lokaltidning. Att jag själv har befunnit mig i närkontakt med denna typ av journalistik. Gnälljournalistik. Där man har fått stå och lyssna på de mest bisarra, och allra oftast väldigt fjuttiga saker som människor är ordentligt upprörda över.
Samtidigt som man står där och gör allt för att klara av att hålla sig för skratt så tycker man så otroligt synd om dem. För det är tragiskt vilka bagateller folk kan göra till världsliga problem genom att förstora upp minimala detaljer.

Jag kan också gnälla över struntsaker och måla upp I-landsproblem till gigantiska tavlor på väggen. Som när jag tycker att paket med Mollysar dröjer lite väl länge... Men. Då brukar jag gå in och läsa i Dagens Lokaltidningsbesvikelser. Och då kan jag göra det jag inte kunde med de gnällisar jag intervjuade; skratta åt alltihopa.

Vad vill jag egentligen ha sagt med det här då? Ingenting mer än att jag mest bara funderar högt... Och att jag vill be er att ge mig på moppo om jag gnäller som en lokaltidningsbesvikelse... :o) Dags för en vovvenad. Så kram för nu!

9 kommentarer:

  1. ojojoj! Artikeln med det förlorade e:et var bra ;)
    Jättefin kombo, den tröjan är så underbart skön. Vad är det för linne du har under? Det ser fint ut :) Kram

    SvaraRadera
  2. Din kombo är finfin:) Visst är det en skojjig sida Dagens lokaltidningsbesvikelse jag brukar också läsa den och le./K

    SvaraRadera
  3. ha ha ha! Precis så känner jag ibland... En kompis kom från föräldrarmöte på en skola där en förälder varit OTROLIGT upprörd för att hans 11-åriga son kommit hem och använt sig av uttrycket "vem bryr sig". Min kompis kunde knappt hålla sig för skratt och alla andra föräldrar var skitupprörda.... Silar myggor och sväljer kameler finns väl ett uttryck(-;

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Odd me: haha... eller hur! Och jag har varit med om liknande (och värre) när jag jobbade som journalist, så även om man kanske tror/ hoppas att det är påhittat så är det sanningen i Sverige på 2000-talet... :o) Kram!

    Mimmi: nu när jag tänker efter så kan det kanske vara hos dig jag hittade länken dit då... eller? För jag vet att jag hittade den i någon annan Mollyblogg... saknar din by the way... :o) Kram!

    Dr Molly: haha... det låter som en klockren artikel i en lokaltidning... det allra sjukaste är att det är de artiklarna, gnällartiklarna som lockar flest läsare... så man undrar egentligen vem som är knäppast... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Odd me igen: sorry, jag glömde ju svara på din fråga... det är Livingloving dress, rouge. Odd Molly-underklänning från förra våren. Har förrsten mailat dig. Kramkram!

    SvaraRadera
  6. Saknar dig också och nu är barnvakt fixad så nu bokar vi den 19e.
    Seriemördarna kommer till stan =)
    Rent allmänt är nog titeln på Mia Skäringers show mer jag än det sk Mollymyset ;)

    SvaraRadera
  7. Lingon: Miss you också!!! Ha det supernajsigt i la hufuvstad. Kram!

    Helen: tjohoo för seriemördarträff... ;o) Hör av dig med tid och så bara, mr Make jobbar men han kan haka på lite senare om inget annat. Kram!

    SvaraRadera
  8. hihihi, att det så är Johan Finne gör det tusen ggr roligare...
    Eva

    SvaraRadera