Powered By Blogger

söndag 10 april 2011

Annorlunda dagens, Aten & nästa fotoutmaning



















Dessa bilder får bli en denna dagens ”som hund och katt” istället för någon bild på dagens mig. Jag glömde nämligen mobilen på laddning hemma vid utetillfällena och nu har the mysdräkt a la sunk åkt på. Knepigt att glömma ta en outfitbild? Absolut, såväl helsjukt som rikskass till och med. Men jag kan förklara det med att både jag och mr Make har varit totalt insnöade på Aten hela dagen.

Han ska jobba på Tatueringsmässan där i mitten av maj, vi vill båda att jag ska kunna haka på så idag har vi hitintills styrt upp med hundpensionat, kattvakter och flyg. Hotell är på gång och makens tatuerarkollega A med fru S är i full färd med att ragga barnvakter...
Så som det, förhoppningsvis, ser ut nu så blir det en vecka i Aten för oss fyra. Det hade varit riktigt supernajs! Speciellt som jag bara har lyckats spendera ett par ynka timmar i Aten hitintills i mitt liv, samtidigt som jag alltid har varit nyfiken på att få utforska den staden lite bättre.

Och för att göra en tvärvändning i ämnen så har jag precis fått nästa fotoutmaning; dag 2, som infaller imorgon, innebär att fotografera Ätbart du aldrig tröttnar på. Inte lika lätt som dagens uppgift men jag kommer att gå på det som spontant ploppade upp i skallen när jag läste det.
Riktigt skitkul att fler av er har hoppat på utmaningen, vad glad jag blev! De jag vet nu är Oslotigern, Frösötös, Hilde och Mollymera. Hoppas ni är med imorgon också :o). Har jag missat någon så hojta gärna så ni också hamnar på länkning!

Nu fortsätter mitt multitaskingarbete med att få lite bättre pejl på Atenresan, matlagning och att samtidigt plöja garderoben. Så det kan hända att det dyker upp ett till salu-inlägg här lite senare ikväll. Ha en riktigt skön afton. Kram vänner!

11 kommentarer:

  1. Det här får man ju vara med på :-D

    SvaraRadera
  2. Spännande med Aten! Och vilka fina fyrfotingar du har :) Jag och dottern har suttit och spånat på en resa till Grekland idag, vi får väl se..ska ju till Island med sonen i slutet av juli..Den där klänningen hamnar nog i Grekland till slut ;) Kram

    SvaraRadera
  3. Så fina bilder på sötingarna. Vad hör jag? Aten? Tjohoo vad kul för dig!

    kramar!

    SvaraRadera
  4. Blogger har terrat mig till vansinne snart!!
    I allafall låter det helt underbart med Athen resan, skönt för både kropp o själ! Hoppas innerligt ni kommer iväg..
    Såg att Helen varit framme o tipsat dig, blev lite orolig för din skull men såg att det "löst sig". Här väntas en annan dröm Molly i början av veckan..hoppas jag!
    Ha en mysig kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ah hoppas det går i lås m Aten - vore ju super :)
    Nästa fotoutmaning blir inte svårt - nja kanske att fota då. Får smyga lite i affären :)
    Kramkram

    SvaraRadera
  6. Åh jag vet precis! Fast det var ju inte det vi skulle äta imorgon... hmmm

    Aten är trevligt. Min syster var tillsammans med en atenare för många år sen så jag har varit där en del. Stökigt och bökigt och charmigt. =)

    SvaraRadera
  7. Så kul med Aten - fin stad med massa spännande att se på! Och så kul med fotoutmaningen - tror jag får ta första bästa som ploppade upp jag också. Kunde för övrigt fotat hur mycket chokladvarianter som helst som morgondagens bild... ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Underbart med Aten:) Jag hakar gärna på foto-utmaningen från och med i morgon! Ha en bra kväll gumman! Kram

    SvaraRadera
  9. Åh, härliga Athen! Hoppas allt går i lås!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hej! Hoppas att Aten går vägen!! Jag är inne på New York till hösten..vill så gärna åka dit :) Kramar

    SvaraRadera
  11. Hoffsan: vad Kul! :o) Jag har lagt till dig på länklistan. Kram!

    Odd me: det var superlänge sedan jag var i Grekland, som förr var det givna resmålet varje sommar så det ska bli superskoj, om vi nu får ihop allt... Och du, jag har också någon märklig känsla av att den klänningen nog faktiskt kommer att hamna i Grekland vad det lider... ;o) Kram!

    Lingon: ja är man själv ett ofotogeniskt vrak för tillfället så får familjemedlemmarna tjänstgöra på bild istället... ;o) Kram!

    Annelie: haha... ja det löste sig... omöjligt att låta bli där liksom... :o) Håller tummarna för att din dröm dyker upp! Kram!

    Frösötös: haha... hade velat se dig smyga i affären med kamera, som värsta paparazziagenten liksom... ;o) Kram!

    Helen: då kanske du har lite tips på mysiga kvarter att tipsa om... hoppas hoppas :o) Kram!

    Oslotigern: jag har varit chokoladoman förr i tiden men det gick liksom över. Fast nu blev jag faktiskt lite sugen igen. Sweizernöt (som nog inte alls stavas så...) ojoj vad slurpigt... :o) Kram!

    Linda: kul gumman! Missade att få med dig på länklistan i mitt inlägg nyss, sorry... men du får haka på nästa gång jag gör inlägg om fotoutmaningen. Kram!

    Fröken Abbe: tack! Ja det hoppas jag också, hade varit så skönt att komma iväg lite och få nya intryck. Kram!

    Chatarina: New York är ett ställe jag också supergärna skulle vilja åka till, har aldrig varit där. Hoppas ni kommer dit i höst så får du ta en massa bilder och visa så jag kan sitta här hemma och vara avis... ;o) Kram!

    SvaraRadera