Powered By Blogger

torsdag 14 april 2011

Fotoutmaning – Dag 5: laster & olater

Dagens fotouppdrag; Under laster och olater kan jag räkna in... är den uppgift som har varit den svåraste hitintills tycker jag. Inte för att jag saknar dåliga vanor, hell no, utan för att jag redan har avslöjat de största av dem för er. Som att jag röker och att jag är extremt slarvig.
Att jag är torsk på att shoppa Mollysar har ju inte det minsta nyhetsvärde över sig det heller. :o) Lathet är svårt att fånga på bild och att jag är en notorisk nagelbitare gäller inte sedan jag började gå och få naglarna fixade... Shit, nu står det helt stilla... Jaja, uppgiften ska fullföljas, och eftersom jag är en rätt tråkig människa så det får trots allt bli något som jag tror att ni har koll på redan.

Nämligen att jag är smått sjukligt besatthet av tv i allmänhet och alla typer av ”utröstningsprogram” i synnerhet.
Vi pratar Paradise hotel, Hell´s kitchen, Top Model, Project Runway, Bachelor och inte minst Big Brother, som jag inte bara ser när det visas på kvällen, nädå, jag hänger lika flitigt vid rutan när reprisen visas upp klockan 7.00 på morgonen. Och gärna även för att slurpa i mig repris nummer 2 när klockan slår 19.00.


Om det sedan handlar om en last och olat eller om det egentligen borde klassas som ren och skär galenskap kan ju diskuteras...
Så ni får en till. Enligt mr Make så är min största olat att jag är datorfixerad. Tätt följt av att jag dränker in smutsporslinet i flera kilo för mycket diskmedel.


Jag fattar överhuvudtaget inte alls vad han kan tänkas mena med det... Ha en bra dag därute. Här skiner solen, hoppas att den har hittat till er också. Kram!

11 kommentarer:

  1. Snacka om komiskt! Du och jag har väldigt lika ovanor. Jag är inte så slarvig bara men å andra sidan så biter jag på naglarna annars stämmer allt. Visst är det komiskt? Kram/ Titti

    SvaraRadera
  2. hahaha gud vad roligt - ska starax publicera min och våra olater tangerar varandra men är helt olika ändå :o)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Titti: haha... ja komiskt absolut! Och lite kul och skönt också, att veta att man inte är helt ensam i sina tokerier liksom... ;o) Kram!

    Frösötös: spännande, då måste jag ju in till dig och spana på en gång :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Å andra sidan blir det ju lite mer glamoröst att diska om man har mycket skum. Man kan ju alltid låtsas att porslinet badar skumbad... ;)

    SvaraRadera
  5. Förutom diskandet är vi nog rätt lika! Jag skulle följa varenda jävla dokusåpa på TV om jag hann. (Gjorde det innan Marodören!) Diskar gör diskmaskinen här:) Datorberoende?! Japp, så in i h-vete! Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. ha ha... datorn och nagelnitandet skriver jag också under på!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Haha, din disk är fantastisk:) Jag tyckte uppgiften var ganska svår och önskade att det var makens olater jag skulle dokumentera.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken rolig disk! Pedant-tigerna tar däremot exakt riktig mängd ;-) Svår utmaning idag förresten, mycket att välja mellan och svårt att fånga på bild

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Helen: haha... ja och så slipper man liksom se allt smuts och äckel, för det täcks av skummet... ;o) Snart tisdag, tjohooo... :o) Kram!

    Linda: haha... ja jag får verkligen skärpa mig för att inte sitta fastklistrad vid tv´n hela dagarna... ;o) Kram!

    Lindiloo: ja nagelbitandet slutade jag med när jag fixade ”finnaglar” men datorberoendet blir bara värre och värre... :o) Kram!

    Hilde: haha... jag håller absolut med dig, hade det gällt maken så hade jag säkert suttit och skrivit på det inlägget ännu... ;o) Kram!

    Oslotigern: håller med dig att den var svår, av samma anledning som du skriver. Men du, vad är lagom mängd diskmedel? Hade varit bra att veta, för jag har noll koll, kör bara på som synes... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Biter DU på naglarna ? Oj ! men va fan... dom är ju gudasnygga ? Går det att bygga från mina nerbitna, eller måste man låta nageln växa ut lite ? Vill ju åxå ha fina händer jö :-)
    Aj.... dokusåpor är farligt... så jag kollar inte alls... DET är vääääldigt beroendeframkallande ;-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  11. Johanssonskan: jag gjorde. Inte längre efetrsom jag går och fixar dem. Mina naglar var helt nerbitna när jag givk och fixade dem första gången (vilket var inför att jag och mr Mke skulle gifta oss) Nu är jag fett beroende. De jag går hos är kanonbra så om du funderar på det så hojta så ger jag dig nummer till dem. Men de är jäkligt bokade så man får vänta några veckor i regel. Kram!

    SvaraRadera