Powered By Blogger

tisdag 5 april 2011

Dagens – i pakethämtartagen


Yes tjolahopp!!! Ser ni? Ja alltså inte min pottfrilla utan det jag håller i famnen. Sprillans nyutplockat från Företagsposten bakom mig på bilden. Mitt hett efterlängtade och fullkomligt söndertjatade paket från DeepFling. :o) Innehållande två Mollysar. Samma plagg, två olika nyanser (eftersom jag inte kunde välja...) som klättrade rakt upp som mitt absoluta topp ETT när jag lade ögonen på vårens och sommarens produktbilder första gången.

Jag har packat upp dem, nervöst bara det... och eftersom jag dessutom har en stark tendens att uppföra mig som värsta tokdåren när det kommer till dröm-Mollysar så har jag inte ”vågat” prova dem än... och då testade jag ändå den ena i Köpenhamn i fredags... Men nu ska jag göra allt för att samla mod, krypa i dem, ha kameran i skarpt läge och därefter blir det ett offentliggörande här.

Kul med så mycket intresse för en Köpenhamns-träff! Klart vi måste styra upp något nu! Jag ska tänka till och synka lite datum med mr Make, för eftersom han ska jobba på en hel del tatueringsmässor utomlands framöver och de helgerna funkar inte så bra eftersom vi har djuren. Men jag återkommer med lite förslag på datum innan veckan är till ända. Take care och Kram på er för nu!

8 kommentarer:

  1. Pott-frilla?! Din stolla! Skönt att finheterna är i hamn nu:) Apropå Köpenhamn skulle jag vilja, varför är det så förbenans långt dit för:( Kram!

    SvaraRadera
  2. Äntligen! Fick de en liten utskällning idag av dig? *hoppas* =)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt när paketet har hittat hem =)

    Linda: Vi kanske kan synka med ditt besök söderöver? Då är det inte alls långt ;)

    SvaraRadera
  4. Vad är det du har på dig i dag? Jag är mest bara nyfiken för jag gillar kombon men ser inte riktigt vad det är för blus eller tunika. Kram!
    Victoria

    SvaraRadera
  5. Ah... är det wrapparna ? Väntar spänt på bilder :-)
    Å fy fan för väntan & kluddet med paketet... hade fått magsår på stubinen haha
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  6. Spännande!! Ser fram emot visningen :) Kram

    SvaraRadera
  7. Ska bli kul att få se bilderna på dig.Fina vovvar.

    SvaraRadera
  8. Linda: och varför bor du så långt bort så jag inte kan få en vettig frisyr... ;o) Kram!

    Jeanette: nä de fick ju inte de eftersom de båda damerna var så himla trevliga. Jag försökte avsäga mig allt vad hemleverans heter eftersom det aldrig funkar ändå men det kan man inte... :o( Ja nu har de mitt nummer och tjejen som kör ut vet så kanske det funkar nästa gång i alla fall... :o) Kram!

    Helen: kan vara en tanke att ta det då... får kolla på det.. Kram!

    Victoria: det är Sweet-brier blouse, lite rose och under en Rock-a-fellow silk slip dress, vintage powder. Kul du gillade kombon. Kram!

    Johanssonskan: japp, the wraps it is, vilket du kanske redan sett vid det här laget... :o) Kram!

    Odd me: jag är ju inte alltid så snabb på att svara på kommentarer så nu har jag ju redan hunnit visa... :o) Kram!

    Ann: jag får bli snabbare på att svara på kommentarer, nu har jag ju redan visat... Tack för fina vovvar. Kram!

    SvaraRadera