Powered By Blogger

tisdag 5 april 2011

Är någon intresserad av en träff i Köpenhamn?

Jag har en idé. Som jag fick när jag läste kommentarerna till mitt inlägg från Christiania. Och flera skrev att de aldrig varit där men skulle vilja. Så varför inte tota ihop en träff i Köpenhamn. I kontrasternas tecken. Med en visit i Molly-butiken och sedan en sväng till Christiania. Kanske lite lunch däremellan...



















Som sagt så är det bara en idé eller snarare en tanke egentligen. För det finns ingenting klart eller planerat, jag kastar bara ut det här nu för att se om det skulle finnas något intresse av en sådan utflykt... Och i så fall när det skulle passa? Och om det finns någon därute som har lite bättre koll på den danska huvudstaden än vad jag har och skulle kunna tänka sig att vara med och planera? Ja det var allt för nu. Dags för vovvenad. Ses senare om ni vill. Kram!

17 kommentarer:

  1. Jag vill jättegärna ! Hojta bara till i god tid så kan jag lägga in om ledighet. För troligtvis blir det någon lördag ? Nix, hittar dåligt som tusan i Köpenhamn, men jag tror att det löser sej med allt ändå :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  2. Det vil jeg gerne! :) Hvis I altså vil have en dansker med ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det låter jättekul, längesedan jag var i Köpenhamn och det skulle vara kul att träffa er :) Kram

    SvaraRadera
  4. Vore ju väldigt kul!! Intresse finns här men beror ju på måendet förstås..vågar inte lova som det känns nu. Fast jag vill såklart!
    Så du skall börja sminka dig du..det är fler som behöver, haha..Vet knappt vad det är för nåt med alla konstiga namn. Mascara vet jag sen är det stop!! Stenåldersmänniska..
    Hoppas ditt paket kommer idag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Det låter trevligt tycker jag, bara tiden funkar. Är ju liksom i tjänst jämt och ständigt och är jag det inte så blir jag det på något märkligt vis i alla fall.
    Är väl lika stenålders jag när det gäller smink som Annelie, mascara, rouge och lite läppglans från Bodyshop är ungefär vad jag mäktar med. Sminkbudgeten är mycket, mycket lägre än Mollybudgeten.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Kul intiativ!! Hoppas jag kan följa med! KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Kul! jag anmäler mitt intresse och håller tummarna för att det blir av och att jag är ledig!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag har ganska bra koll på smink, kan ge dig en makeover om du vill när vi träffas nån dag :) (Det jag använder nu är Bare Minerals och tycker det funkar toppen om man inte har för torr hud.) Tills dess tycker jag också du ska köra på ett besök hos body shop el dyl. KBH är jag född o uppväxt i o följer gärna med om jag har stålar och är barnledig då. Ska dock säga att jag inte är där så ofta längre, så jag har inte koll på fik, restauranger etc. Kan säkert ta reda på några genom släkt o vänner. Jag mejlar dig senare idag el imorgon, ska snart på vernissage på lillans fritids så hinner inte nu...
    Kram! /Tina

    SvaraRadera
  9. Åh, jag har varit sugen på att besöka Köpenhamn länge... tillåter kalendern, familjen och plånboken så följer jag gärna med.

    SvaraRadera
  10. Beroende på datum är jag också sugen! Är gift med en dansk så vi gör några turer till Köpenhamn per år för att hälsa på släkt o vänner - men jag har mest koll på var man hittar smörrebröd, öl o snaps :-)
    kram

    SvaraRadera
  11. Kul att så många är på! Jag styr upp tillsammans med min exelenta träff-fixarpartner som jag har raggat upp under dagen här... ;o)
    Alla är välkomna, även snygga danskor :o)
    Kastar ut ett inlägg när datum är satt... Kramar!!!

    SvaraRadera
  12. jag är jättegärna med också..

    SvaraRadera
  13. JAAAA! Men som sagt beror på plånbok o kalender. Har ju också hund som måste ut, så det hänger på nåt av mina barn om dom kan. Christiania har jag varit i men det var längesen.... skulle varit jättekulit men som sagt vi får se.
    P.S Jag röker inte längre.... slutade för 4 år sen tror jag det va. (snusar dock som en liten snusmumrik, nästan konstant) kram kram

    SvaraRadera
  14. Kul! Jag hojtar när något är uttänkt och kanske lite uppstyrt. :o) Kram!

    SvaraRadera
  15. Ja e lite sen ehum.... men det hade varit kul beroende på när det bli och hur jag är efter min operation.
    kram

    SvaraRadera
  16. Tjing,
    Vad kul! Jag hänger gärna på! Vet en perfa luch restaurang precis vid Mollybutiken!

    Kramis
    mollyflickan

    SvaraRadera