Powered By Blogger

fredag 8 april 2011

Ena dagen ratad, nästa dag överst på önskelistan

Jag måste bara inleda med att jag känner mig riktigt sjuk i huvudet. För jag var så glad när jag hade provat den. Eftersom jag kände att den inte var för mig. För lång och inte formad för en köttbullekropp som min så blev den ratad. Men. Så smög den sig på i alla fall... Sakta men ändå tvärsäkert. För att just nu befinna sig absolut överst på önskelistan. Den Molly som jag pratar om är...



















... Patchwork embellished dress, multi

Den första bilden har jag stulit från darling Lingonberries blogg. Den andra är från min provsejour i Köpenhamn för en vecka sedan.

Det som har hjälpt till att placera den i vill-ha-toppen är att bland annat att jag har kommit på att eftersom den har dubbla lager ”underklänning” nertill så kan man lätt kapa den längsta och då är hux flux klänningen i en längd som jag gillar och trivs i. Dessutom slog det mig också att man faktisk kan bota tjockisheten. Med lite jävlar anamma och färre ostbågar och pommes frites till exempel...

Eftersom den här bloggen ofta intar skenet av att vara rena frågelådan så kan jag inte låta bli att använda mig av det knepet ännu en gång och fråga er; Vad tycker ni, ärligt, är den för mig eller inte?

Och det var allt för nu. Men vi ses senare om ni har tid och lust. Kram på er!

21 kommentarer:

  1. Du är mycket fin i den där, och jag ser inte den "köttbullekropp" du pratar om. Så "kör i kyla" som min svärmor säger.

    Butta

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att du är cool och snygg i det mesta och denna klänning är inget undantag!! den är så jäkla snygg men ack så dyr....
    Visst är det underbart med de små "voffsingarna" den bilden du gillade mest är min favorit oxå....det lyste in en strimma sol på golvet och hon gick och la sig där och jag var tvungen att fota :-)
    Ha d gott vännen! själv ska jag jobba hela helgen...
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Ser inte heller någon köttbullekropp, du är jättefin i den! Och det där är ju klänningarnas klänning, som slutraketen i fyrverkeri!! Ah jag blir salig av den klänningen :D Nu är ju inte jag bästa rådgivaren just nu kanske eftersom jag är mitt inne i en Mollyfrossa, men fin är den :) Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker också du klär i det mesta! Denna klänningen ser dock väldigt guldig ut på dig men det kanske har med provrummets väggar att göra? När jag ser på kortet under som Lingon har tagit så är det mera dämpat och då tycker jag det är snyggare. Lite en smaksak om man gillar guldet eller inte. Själv skulle jag vara orolig för att ta sönder en så dyr klänning när jag använder den och hade nog satsat på andra mera hållbara saker i prisklassen om jag nu tyckte jag hade 7 lök över till något roligt. Ett nice objektiv till kameran (ok kan kosta mer...) en semesterresa med massor minnen kanske? Eller bara lugn i sinnet med medvetenheten om att jag har lite extra på banken ifall det blir sämre tider. Men det är ju jag och jag är numera en sån där tråkig trygghetsjunkie eftersom jag redan levt så jäkla illa att jag och kroppen nog inte tål mer farligheter, haha! :)
    Hoppas andra har bättre råd att ge dig än jag. Jag tyckte den så lite väl guldig ut alltså. Passformen har jag inget att säga om och den kan man ju ändra på om man så önskar precis som du redan sagt så!
    Kramkram/Tina

    SvaraRadera
  5. Den klänningen.... jisses.... den är hysteriskt snygg ! Om du passar i den ? *Ah.... jag håller på att svimma ! Den är ju DU till MAX !
    Ha en finfin helg ♥

    SvaraRadera
  6. Jo det är bra att se det från flera perspektiv, en vecka i Grekland är ju inte heller fel å andra sidan hade den var varit perfekt där...Kram

    SvaraRadera
  7. Du är super fin i denna!!! Den är DU!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag tycker att du ska avvakta. Börja med dina viktmål och ha den som morot. Du kommer att hitta den senare och troligtvis till ett lägre pris.

    SvaraRadera
  9. Du är supersnygg!
    Ganska lik Patchwork_wrap_tunic,_mid_apricot.
    Dock är denna glassigare. Lite mer party! Är det inte plånboken som avgör så tycker jag du ska köpa den. Kram!

    SvaraRadera
  10. Jag tror definitivt du kan ha is i magen och vänta tills den går på rea någonstans, den är ju rätt saftig i pris och det är inte ett plagg som kommer att ta slut direkt (pga prislappen). Satsa på att jobba mot ditt egen viktmål under tiden, då kanske även storleken hunnit ändra sig ;-D
    KRAM!!

    SvaraRadera
  11. Du kan absolut ha den, och den köttbullekroppen du skriver om ser jag ingen stans. Kööp, den är helt dig!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Om nån annan betalar så kan jag ta den nu på en gång ;)
    Tycker du ska ha den, men häng på låset på rean.

    SvaraRadera
  13. Tja, "köttbullekroppen" ser jag inte...
    Men är det så sunt att alltid ha ett behov av mer? Kosta vad det kosta vill?
    Lite ovanligt för "vanligt" folk, men så vanligt i "molly-världen" - att aldrig tveka utan att köpa allt man gillar. Och alltid uppmuntra till köp.
    Försöker ju lära mina barn att man köper inte allt man ser, o vill ha. Och jag lever själv efter det. Varför bara köpa köpa köpa? Om man inte blir nöjd ändå?
    Nånstans får man fundera på om det verkligen är rimligt att betala 7000 (!?) för ETT plagg...om anledning bara är för att det är fint?
    Nej, sorry för "tråk-inlägg" men nån måste ju vara lite motvalls :)
    / Hanns

    SvaraRadera
  14. Danke schön för era kommentarer! Jag som hade hoppats att ni skulle säga att den är anskrämlig på mig, riktigt ruggigt ful... ;o) Visst är det mycket pengar, visst räcker det till en del annat kul men varför inte göra ännu en raid i garderoben tänkte jag. För jag stämmer in på Odd me´s kommentar: ”en vecka i Grekland är ju inte heller fel å andra sidan hade den var varit perfekt där”... ;o)
    Jag har så mycket kläder, och inte bara Mollysar, utan en hel hop av annat, mycket av andra schyssta märken, som inte har passat de senaste åren. Dessutom finns den på DeepFling för 5000:- så det är ju ett riktigt kap i sammanhanget... ;o) Eller hur Hanns, som jag skulle vilja svara bättre och kanske gör det också men inte nu eftersom jag tyvärr inte hinner.
    Kram på er hela gänget!

    SvaraRadera
  15. Fast om du inte använt kläderna på ett par år så lär du inte få mycket för dem när du säljer. / H

    SvaraRadera
  16. PS Jag tror Hanns heter Hanna men fingrarna slant på tangentbordet : )

    SvaraRadera
  17. Jepp, Hanna- inte Hanns...och inte H däruppe.
    Visst måste den väl räknas som ett kap (allt är relativt) på Deepfling, och det låter ju bra att sälja av det som man inte använder och köpa drömplagg. Du har min approval...haha, skoja bara ;)
    / Hanna

    SvaraRadera
  18. H: hört talas om Gucci och Dolce Gabbana... Kram!

    L8: ;o) kärlek vännen! Kram!

    Hanna: allt är relativt exakt! Men allt handlar även om förutsättningar och prioriteringar. Det är skitbra att du lär dina barn att man inte kan få allt! Det fick jag också lära mig. Sen vad jag prioriterar som vuxen tycker jag faktiskt är helt upp till mig. Så länge det inte drabbar dig, och det gör det väl inte, eller hur?... Kram!

    SvaraRadera
  19. Jag visste detta! När jag tittade på dina provningsbilder med denna klänning, visste jag, att det ska bli en vill-ha eller måste-ha klänning fast du inte gillade det i början. Den är så snygg på dig, färgerna är perfekta till dig! Du har också min approval, om det behövs :) Kram!

    SvaraRadera
  20. Klänningen är jätte fin på dig men själv skulle jag nog inte vilja ha den mer än ett par ggr då den är rätt speciell och "guldig" Men visst är den fin ,,,, men väl dyr!!! Men vet hur det är med Mollysar fastnar för något är det svårt att låta bli att handla.
    Kram

    SvaraRadera
  21. Gucci,D&G spelar ingen roll, var hade du tänkt sälja dem? På tradera? Gamla trasor är gamla trasor såvida det inte är vintage dvs 60 / 70 tal. Men lycka till med försäjningen. / H (inte Hanna]

    SvaraRadera