Powered By Blogger

torsdag 28 april 2011

Provsvaren har kommit

Tack snälla för kommentarer och uppmuntran när jag nojjade över Ajax efter vårt Djursjukhusbesök igår. Ni fick mig att släppa på en del av oron och ni hade rätt; det var en fettknuta! Helt ofarlig. Precis som flera av er gissade att det är.


Alla andra värden var också bra och inget knas på sköldkörteln. Det enda är att hon liksom sin matte släpar runt på lite för mycket hull på kroppen så nu blir det motion i promenadform för vår del. Med start imorgon. För varför göra något idag som man lika gärna kan skjuta upp på morgondagen... ;o) Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Så skönt! Jag förstår 'nojan' med tanke på att ni nyligen förlorat en familjemedlem. Man blir extra orolig ett bra tag efter en sådan förlust :(

    Och sporta på imorgon ni ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Å vad skönt att det inte var något allvarligt.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Puuh...vad skönt o höra!! Då kan du andas ut nu! En del hundar ju lite latare än andra! Så är det här också. Rufsa rör sig inte alls på samma sätt som Smulan, har helt olika sätt! Fast dom får samma promenader o mat så är Rufsa lite småtjock medan Smulan är superfin i kroppen, lustigt trots dom är halvsystrar.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Good to hear that it was nothing more than a fat lump. I guess that we are all prone to those!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  5. Tack underbara ni för att ni bryr er och skriver fina kommentarer. Det är ju precis som Lindiloo skriver; att jag blev extra orolig för jag kände att jag aldrig skulle fixa att förlora ett älskat djur till... Ja jag är expert på att tro det värsta. För då blir man inte tagen på sängen om det är just det värsta... :o)
    Kul att våra hundar är så lika där Annelie, mina är helsyskon och Ajax är som Rufsa och Freja som Smulan. :o)
    Massa Kramar allihop!

    SvaraRadera