Powered By Blogger

tisdag 26 april 2011

Dagens & hål i plånboken, fakirevent & en saknad syrra


Som ni ser så tog jag på mig mina stövlar som ser förjävliga ut, och självklart åkte min påskkärringsstass också med på färden som klampade till Pressbyrån för att skicka iväg ett paket med DHL idag. Hur fan kan det kosta 120:- att posta en kofta??? Är det normalt eller? Jag frågar eftersom det är första gången jag anlitar detta företag i leveransfrågan. Och sista kanske ska tilläggas om det ska vara på det groteskt plånboksgrävande viset...

Vad jag inte heller kommer att göra är att åka till Göteborg den kommande helgen. Men jag kan ju tipsa er som bor i krokarna om ett evenemang som jag precis blev bjuden till av mitt ytterst sockersöta Ex ;o), The svärmorsdröm...

... Fakiren Orthae...

... som är en av de medverkande i Legend – nycirkus som ni kan läsa mer om ifall ni klickar här. Hade jag fått välja fritt från hjärtat så hade jag faktiskt lämnat den här byhålan till helgen, men inte för sagoland och nålstickarsnubbe, utan för Norrköping, tatueringsmässa, mr Make och framförallt en saknad syrra, en av mina absoluta favoritbabes i Mollylandia; coolaste snyggot Linda.

För det var där hon och jag träffades irl första gången för ett år sedan. Det efter bara ett par ynka månaders kontakt i Blogglandia. Tanken var att vi skulle sammanstråla på Svenska Tatueringsmässan i år igen men saker som stavas livet och vardagen kom emellan. Dumt dumt men that´s life... Och som en påminnelse om det så hojtar mina vovvar att de vill gå ut nu så då är det väl bara att leka bra matte och göra det... Vi ses igen om ni känner för det. Kärlek!

5 kommentarer:

  1. Kommer inte han från Gävle?

    SvaraRadera
  2. Oh shit! Vilka nålar! Jag som tyckte akupunkturnålarna var långa ;) Synd att det inte blev något med Norrköping men hojta gärna till om du ska till Göteborg :) Kram

    SvaraRadera
  3. Vad synd med Norrköping. Ja livet kommer emellan allt möjligt har jag fått lära mig i helgen. Ila till låsta bloggen så ringer jag nog dig imorgon.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja jäklar vilken svärmors-dröm;) Visst är det synd med mässan men bättre saker väntar ju och Norrköping finns ju kvar! Kram!

    SvaraRadera
  5. Anonym: jo han kommer från Gävle. Kram!

    Odd me: absolut att jag hojtar om jag ska till Göteborg! Hade varit såååå kul att träffa dig. Men det blir inte till helgen, för det verkar bli Norrköping i alla fall... :o) Kram!

    Helen: ja ilar och kollar nu... jag är ju inte snabbast som du vet... :o( Kram!

    Linda: japp han är söt som socker den lille pågen... ;o) Det verkar bli Norrköping för mig i alla fall, messar dig under förmiddagen här. Kram!

    SvaraRadera