Powered By Blogger

lördag 23 april 2011

I Hitlers fotspår, hönsmamma mini & vilsen kaka

Idag har det gått två månader sedan Bosse for iväg till katthimlen. Två jävliga månader av en massa sorg och saknande... Jag har skrivit tidigare att det inte ska bli fler inlägg om honom här.
Så därför blir det inte det heller, bara en enda bild på honom och Freja hund...


... och sedan istället lite fler bilder på de missar som vi har kvar här istället:


Debbie – det är inte för inte som hon platsar på hemsidan som heter Katter som ser ut som Hitler... en riktig liten bitch med bestämda åsikter. Men som mjuknar totalt när man klappar henne på magen. Bästa polare med Smilla.


Noima – är fröken Matglad, vilket syns på hennes rultiga kroppshydda och det är hon som är först med att högljutt påpeka när katternas mat är slut i skålarna.


PimPim – fröken Enöga är en bastant och ganska förvirrad dam som gärna ligger i ens knä och sprattlar och trampar och rullar runt så att både hon och jag håller på att trilla ur stolen. Matvrak även hon, lite av en enstöring för övrigt.


Smilla – snällaste katten jag någonsin har träffat. Gillar alla och alla gillar henne, en hönsmamma i miniformat, för hon är verkligen superliten för sin ålder, som är 6 år om ett par dagar. Och har nu tagit Bosses plats som min följeslagare.


Mazarin – en vilsen lurvboll som ingen riktigt förstår sig på. Kom hit som livrädd ettåring och är fortfarande, fem år senare, en ängslig liten varelse som helst håller sig i bakgrunden. Man kan kalla honom knasboll, fast en sjukt söt sådan.

Och vad vill jag ha sagt med det här då? Inte den blekaste aning. Mer än att jag tyckte att katterna förtjänade en liten visit i rampljuset. Dags att åka båt. Kram!

11 kommentarer:

  1. Oj, vad många kissekatter ni har! Måste vara full fart hemma :-) Sötnosar allihop

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Så söta dom är.... Vill ha katt jag också men vi är lite allergiska tyvärr..
    Tack för presentationen. Undrar vad dom pratar om sinsemellan?

    Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Vilka sötnosar :)Det är verkligen så att ingen katt är den andra lik vilket i och för sig gäller både människor och andra djur. Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Så söta och Mazarin blev jag allt lite förälskad i, det är som om hela världen finns i den blicken.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Underbara! Och visst är det gulligt att alla har så olika personligheter! Till de som påstår att det "bara är djur" (som man får höra ibland)vill jag säga en hel del, men nu blir det ett enkelt "Hmpf!".
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hela sötgänget:)Urgulliga!!!
    Kram kram:)

    SvaraRadera
  7. Vad många sötisar du har. Roligt att få veta lite mer om deras personligheter.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack snälla ni för fina kommentarer. Ja de är ganska många när man ser dem så här uppradade. Vilket man sällan gör i verkligheten, förutom på mornarna när de vill ha mat, men sedan sprids de för vinden. Ofta får man leta efter dem om man vill ha tag på någon av dem... :o)
    Vad kul att du skrev så om Mazarin Eva, för det är exakt så jag ofta också tänker när jag tittar på honom, som om hela världen finns i hans ögon liksom... :o)
    Vad de däremot tänker tror jag inte att man vill veta för det är nog mest saker som ”jävla snålkärring vad lite mat vi får”. Ja och samma alltid, fy fan, jävla åsna”...
    Stor Påsk-kram vänner!

    SvaraRadera
  9. Åhh, vilka jättesöta kissekatter. Apropå Bosse, det måste få ta tid att sörja en kär vän. Så småningom plockar man fram mer och mer glada och roliga minnen från den man mist.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Åh detta inlägget missade jag igår. Vad roligt att äntligen få se dem alla.
    Som du vet gillar ju jag också de där "svåra" som Mazarin. När man vinner en sån katts förtroende då har man vunnit hela världen.

    Och Bosse katt; ja för din del får du gärna skriva om honom. Speciellt om det får dig att må bättre.
    Kram!

    SvaraRadera