Powered By Blogger

onsdag 8 juni 2011

Pre-fall 2011 – nu på Odd Mollys hemsida

Först var det en massa inlägg om vikt och grejer. Sedan flyttade jag över fokus till Pre-fall 2011 och blev lika långrandig där. Så bara en sista grej till i det ämnet innan jag släpper det också, för tillfället i alla fall. Ett tips; alla produktbilder på Odd Mollys pre-fall kollektion finns nu att skåda på deras hemsida, klicka här och du kommer direkt dit. Hittar ni något ni gillar? Själv undrar jag om den här...

Imprime tunic, chalk

... kan vara en bubblare, eller om den bara är för sockersött blomgullig för en rugguggla som mig... Vad tror ni? Ha en bra dag därute. Take care & Kram!

10 kommentarer:

  1. Kände bara båååring. =)
    De borde verkligen fundera över sina produktbilder för kläder som är jättefina IRL ser urtrista ut på deras bilder. Som tunikan du funderar på - säkert ljuvlig när man ser den i butik.
    Inget som väckte något begär hos mig, tyvärr.

    Saknar dig också vännen (lite extra idag) och hoppas vi kan ses snart.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Kanske med din fina skinnjacka och trasiga jeans som du brukar ha. Men jag tycker inte den är din stil den är för blomgullig! Kram från Lia

    SvaraRadera
  3. Jättefin !! Själv så har jag fastnat för Bakers cross wrap dress i almost black...måste bara ha den !!!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  4. Inte du och inte jag heller...... faktiskt inget som sa "klick" direkt - skööönt =). Ha en bra dag hälsar en annan rugguggla =). Kram

    SvaraRadera
  5. Frösötös: tack! Det var precis vad jag ville höra. :o) Kram!

    Helen: eller hur, produktbilderna är ju hur ofta som helst sjukt mycket fulare än vad plaggen är irl. Skönt att slippa begär, jag har ju ett, resten skiter jag i... just nu... :o) Kram!

    Lia: ja det var precis så jag tänkte den i så fall :o) Men jag tror att det blir ett nej på den ändå. Kram!

    Anette: Bakers wrap har jag inte lagt på minnet. Tänker inte titta efter den nu heller, för jag vill inte ha fler habegär... ;o) Kram!

    Bettina: en sa klick för mig men är superglad att det inte var fler! Kram ruggugglekompis! ;o)

    SvaraRadera
  6. Fortsätter i mina tråkiga spår..blir inga förbokningar nu heller! Det kommer dyka upp något senare, jag lovar..!!
    Ha en bra dag vännen! Förresten mår du bra nu?! Febern..?!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Annelie: ja det är ju så, vare sig man vill det eller ej så dyker det upp sådant man vill ha senare... :o) Febern är borta just nu, men det går upp och ner och jag mår allmänt sådär liksom... :o( Går väl över! Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag funderar på densamma, men måste nog se den irl eftersom den är av viskos, svårt att föreställa mig. Men fin är den!!!
    Kramis!

    SvaraRadera
  9. Lindiloo: känner detsamma, msåte se den irl. Trodde först att den var i siden men jag blev ärligt lite mer tveksam när du nu säger att den är i viskos... Ja vi kan bara vänta och se. :o) Kram!

    SvaraRadera