Powered By Blogger

söndag 17 juli 2011

Och hur gick det då men min Traderabevakning...

Hänvisar till mitt förra inlägg där jag lovade att berätta hur det än skulle gå med mitt fett ha-begäriga Traderaspan ikväll. Avslöjade inte vad då, men gör det nu:

Berry dress, dark pink

En länge suktad dröm, och ännu mer nu sedan jag 1: premiärlullade i min vita Berry häromdagen och insåg hur mycket jag älskar denna dress och 2: hade en helt galen dröm i natt där den ingick.
Japp, en dröm och yes helt galen… men med undertoner som jag ser som tecken på bra saker för en vän som jag värderar otroligt högt, tycker extremt mycket om och som absolut förtjänar lite flyt, för en gång skull… så därav lite extra viktig…

Och jag gissar på att ni just nu tänker: ”sluta flumma din sjukt jobbiga drygtant och berätta om du vann auktionen eller inte”. Så då gör jag det. Berättar. Att jag VANN auktionen! :o) Dyrt, ja kanske, beroende på hur man ser det.
Värt det, hell yes! Fy fan vad jag är glad!
Och NU ska mr Make och vårt lilla mini-zoo få all min uppmärksamhet för resten av kvällen. Så over and out. Tack för den här veckan, God natt, Kärlek & Kram!

12 kommentarer:

  1. Grattis söta du och jag hoppas att du blir supernöjd med din drömklänning!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till skönheten :D Har själv mer och mer börjat sukta efter en sådan men trott att jag kommer använda den som mysdress hemma, vilket jag kanske kommer göra :)) Men när jag så dig i din vita tillsammans med skinnjackan kände jag bara Yeea!Det var riktigt coolsnyggt :) Dag att börja spana igen alltså :)) Kram o ha en härlig kväll med hela La famiglia! Kramar

    SvaraRadera
  3. Grattis!
    Och puss på nosen till världens sötaste och bortskämdaste men alls icke odrägliga hundar. ;)

    SvaraRadera
  4. Grattis till finaste klänningen.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Å den kommer att bli så fin på dig!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  6. Japp..GRATTIS !! Jädrans också, jag visste att det var den..fniss..Gud så skönt att du vann den, nu får du hålla tummarna att jag vinner min klänning också..vill ju ha en sån jag med..!!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  7. Hur är storleken på Berry dress? Har hört att de är så stora! Bör man gå ner en storlek? Hur är den över axlar och armar? Är ganska bredaxlad. Kram

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Grattis Josanne till kapet!
    Nu kan vi vara Barbammama även i våra rosa Berryklänningar förutom våra onepiece då ;)
    Jag har Berry i tre varianter - jodå, jag lider av hamsteråtkomma grande. Men till mitt försvar är att de är i tre olika färger: vit, rosa och powder och jag håller med dig - de är supersköna och fina att ha på sig.
    Dreglar avundsjukt på din nya skinnjacka, attackerade Ajabajas sidor så fort de hade sänkt till 50%, men någon hade redan köpt "min" jacka :(.
    Skall försöka hitta den på rea om OM-butiken här i Stockholm någonsin behagar sänka sina priser...

    SvaraRadera
  10. Grattis till ett fint köp :-) När du skrev att du bevakade en auktion med din drömklänning fick jag faktiskt en bild av berryn i huvudet. Du var sååå snygg i den vita och kommer bli super i denna också :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  11. Grattis fina du <3 Vi kanske kan få se den irl på fikaträffen på lördag :0)
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  12. Gratulerar fru obsession :) Toka:)Men klart att du kommer att vara lika Pretty som alltid :)krameli..

    SvaraRadera